Gå videre til hovedindholdet

Uoverskuelig opgave afsluttet

Vi har, siden vi fældede akacietræerne, haft en stak kævler liggende i baghaven. De kævler, som kunne flækkes med en almindelig flækøkse, var ordnet og lagt til tørre i brændeskurret. Men tilbage var der en stak, som krævede mere værktøj og flere kræfter.

Jeg har spekulret meget over, hvordan jeg skulle få disse kævler flækket og fjernet fra hjørnet. Den eneste løsning jeg kunne finde, var at jeg måtte leje en maskine til foråret til formålet.

Men i den forløbne uge kom løsningen bogstaveligt talt til os. Mine forældre har været her for at se efter sønnike de sidste dage i vinterferien. Og min far havde medbragt en stor muggert, for det irriterede også ham, at de sidste ikke lod sig flække. Han brugte flækøksen og muggerten til opgaven og det kunne gøre kål på de genstridige kævler.


Der er sat i STORT kryds på to-do listen og jeg har fået et projekt mindre at gå i krig med. Jeg kan nu komme til at rydde op i området inklusiv at få fjernet de genstridige selvsåede brombærplanter og få malet havestuen. Op af havestuen står der en del rionet. Det er de rionet, som skal skæres til og placeres op af det nye stakit til klatreplanter - ét af forårsprojekterne.

Og ikke nok med, at far fik flækket alle kævlerne - han har også stablet brændet i garagen, så det kan tørre og blive brugt i den kommende brændesæson. Hvor er det dejligt.


Det er sådan en stor hjælp og jeg er utrolig stolt over, at min far har kræfter og energi til at udføre sådan en tung opgave. Tusind tak for hjælpen søde far :-)

Kommentarer

 1. Hvor er det bare skønt med den slags hjælp der kommer uventet og som sendt fra himlen. En dejlig far du har :o)

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.
  Det er vidunderligt når man får hjælp til det man selv synes er svært. Hvor er du heldig.

  God aften til dig Susanne

  SvarSlet
 3. Dejligt når tingene forsvinder fra to do listen.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig overrakselse, hva´.
  At få hjælp til en tung opgave, er guld værd :o)

  SvarSlet
 5. Skønt at kunne få hjælp fra sin far, og med det rette værktøj gik det lidt nemmere. Men nemt har det nok ikke været, for jo længere træet ligger jo sværere er det at få kløvet. Jeg er gift med en trænørd :o)

  SvarSlet
 6. Dejlig overraskelse for jer, at din far lige klarede opgaven :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en sød far du har - og der er jo næsten ikke noget, det lette så meget, som STORE krydser på to-do listen :-)

  SvarSlet
 8. En skøn far du har... sikke en lettelse han har givet dig :o)
  Der er ikke noget bedre end at sætte et 'jeg er færdiiiiig'-kryds på to-do-listen :o)
  Og nu kan du komme videre med dine planer... hvor godt er det lige :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt, vi har samme problem med nogle store kævler (måske jeg skulle invitere min far og se om jeg kan være lige så heldig) det er så skønt når noget kan krydses af på listen.

  Skal du så have plantet andet op af væggen i stedet for brombær?

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 10. Åh de fædre altså....de er ikke til at undvære. Flot arbejde og dejligt når hængepartier pludselig er ryddet af vejen :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Tillykke med, at også du har en frisk og rørig far. Det er dejligt! Kan rigtig godt lide dit nye profilbillede!
  Skipper

  SvarSlet
 12. En aktiv far er en gave. Jeg har selv en af slagsen og det er en uvurderlig hjælp, når han kommer med al sin erfaring og energi. Så sker det også, at vi sætter et stort kryds på to do listen :-)

  Ha´en god søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 13. Det er simpelthen bare ubeskriveligt dejligt, når man får sådan en hjælp. :-)

  SvarSlet
 14. Det må være dejligt at kunne strege den opgave ud og sikke en stor hjælp du fik. Nu er brændet jo lige til at tage ind, når først det har tørret lidt. Jeg glæder mig til at se dit bed opad plankeværket med rionet og så videre.

  SvarSlet
 15. Det er så dejligt at kunne sætte endnu et kryds på to-do-listen. Sød far du har!

  SvarSlet
 16. Ja, jeg havde også engang en super aktiv far som hjalp mig med alt muligt. Det var skønne tider :O)Han lavede både køkken og badeværelser og mere eller mindre alt hvad jeg ikke kunne selv. Nu har min mand måtte tage over :O)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Havestuen

Resultatet af havehusets forvandling blev aldrig vist! For et par år siden blev havehuset piftet op, men resultatet blev aldrig vist her på bloggen - kun før billeder blev vist. Det vil jeg råde bod på nu 

For to år siden, da sønnike blev konfirmeret, besluttede jeg at havehuset skulle ryddes og piftes op, så det var muligt for gæsterne at sidde der og få sig en kop eftermiddagskaffe - og selvfølgelig, så vi selv kunne bruge den efterfølgende. Det var noget af et arbejde og du kan se her og her, hvad udgangspunktet var.


Havehuset var blevet brugt til opbevaring af blandt andet gamle møbler, fortrinsvis arvestykker, som jeg ikke lænede at smide ud grundet affektionsværdi. Vores tidligere bolig var en gammel firlænget gård, hvor gamle møbler passede rigtigt fint i miljøet, men i vores nuværende bolig passer de ikke.

Derfor blev det besluttet, at havehuset skulle indrettes i den romantiske stil således at nogle af de gamle møbler kunne passe ind der. Det hvide bor på ovenstående billed…

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.