Gå videre til hovedindholdet

Uoverskuelig opgave afsluttet

Vi har, siden vi fældede akacietræerne, haft en stak kævler liggende i baghaven. De kævler, som kunne flækkes med en almindelig flækøkse, var ordnet og lagt til tørre i brændeskurret. Men tilbage var der en stak, som krævede mere værktøj og flere kræfter.

Jeg har spekulret meget over, hvordan jeg skulle få disse kævler flækket og fjernet fra hjørnet. Den eneste løsning jeg kunne finde, var at jeg måtte leje en maskine til foråret til formålet.

Men i den forløbne uge kom løsningen bogstaveligt talt til os. Mine forældre har været her for at se efter sønnike de sidste dage i vinterferien. Og min far havde medbragt en stor muggert, for det irriterede også ham, at de sidste ikke lod sig flække. Han brugte flækøksen og muggerten til opgaven og det kunne gøre kål på de genstridige kævler.


Der er sat i STORT kryds på to-do listen og jeg har fået et projekt mindre at gå i krig med. Jeg kan nu komme til at rydde op i området inklusiv at få fjernet de genstridige selvsåede brombærplanter og få malet havestuen. Op af havestuen står der en del rionet. Det er de rionet, som skal skæres til og placeres op af det nye stakit til klatreplanter - ét af forårsprojekterne.

Og ikke nok med, at far fik flækket alle kævlerne - han har også stablet brændet i garagen, så det kan tørre og blive brugt i den kommende brændesæson. Hvor er det dejligt.


Det er sådan en stor hjælp og jeg er utrolig stolt over, at min far har kræfter og energi til at udføre sådan en tung opgave. Tusind tak for hjælpen søde far :-)

Kommentarer

 1. Hvor er det bare skønt med den slags hjælp der kommer uventet og som sendt fra himlen. En dejlig far du har :o)

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.
  Det er vidunderligt når man får hjælp til det man selv synes er svært. Hvor er du heldig.

  God aften til dig Susanne

  SvarSlet
 3. Dejligt når tingene forsvinder fra to do listen.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig overrakselse, hva´.
  At få hjælp til en tung opgave, er guld værd :o)

  SvarSlet
 5. Skønt at kunne få hjælp fra sin far, og med det rette værktøj gik det lidt nemmere. Men nemt har det nok ikke været, for jo længere træet ligger jo sværere er det at få kløvet. Jeg er gift med en trænørd :o)

  SvarSlet
 6. Dejlig overraskelse for jer, at din far lige klarede opgaven :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en sød far du har - og der er jo næsten ikke noget, det lette så meget, som STORE krydser på to-do listen :-)

  SvarSlet
 8. En skøn far du har... sikke en lettelse han har givet dig :o)
  Der er ikke noget bedre end at sætte et 'jeg er færdiiiiig'-kryds på to-do-listen :o)
  Og nu kan du komme videre med dine planer... hvor godt er det lige :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Hvor er det skønt, vi har samme problem med nogle store kævler (måske jeg skulle invitere min far og se om jeg kan være lige så heldig) det er så skønt når noget kan krydses af på listen.

  Skal du så have plantet andet op af væggen i stedet for brombær?

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 10. Åh de fædre altså....de er ikke til at undvære. Flot arbejde og dejligt når hængepartier pludselig er ryddet af vejen :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Tillykke med, at også du har en frisk og rørig far. Det er dejligt! Kan rigtig godt lide dit nye profilbillede!
  Skipper

  SvarSlet
 12. En aktiv far er en gave. Jeg har selv en af slagsen og det er en uvurderlig hjælp, når han kommer med al sin erfaring og energi. Så sker det også, at vi sætter et stort kryds på to do listen :-)

  Ha´en god søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 13. Det er simpelthen bare ubeskriveligt dejligt, når man får sådan en hjælp. :-)

  SvarSlet
 14. Det må være dejligt at kunne strege den opgave ud og sikke en stor hjælp du fik. Nu er brændet jo lige til at tage ind, når først det har tørret lidt. Jeg glæder mig til at se dit bed opad plankeværket med rionet og så videre.

  SvarSlet
 15. Det er så dejligt at kunne sætte endnu et kryds på to-do-listen. Sød far du har!

  SvarSlet
 16. Ja, jeg havde også engang en super aktiv far som hjalp mig med alt muligt. Det var skønne tider :O)Han lavede både køkken og badeværelser og mere eller mindre alt hvad jeg ikke kunne selv. Nu har min mand måtte tage over :O)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

1. søndag i advent

Som alle I andre, så har jeg også haft 'travlt' med at finde og pynte adventskransen. Jeg har ikke den store lyst til at lave dekorationer og holder desuden også af det enkle. Derfor købte vi for et par år siden Georg Jensens adventsstage. Ikke så julet at se på i min optik, så derfor får den altid lige et lille julepift.


Hver lysholder har fået et par små kviste af blød ene og derefter en lille sløjfe i julefarver. Den bløde ene har jeg fået hos mine forældre, som har en stor busk, der trængte til beskæring. Jo, den er god nok - det er ikke en dårlig undskyldning for at få noget af den! Jeg fik faktisk en hel pose blød ene, så jeg skal have fantasien igang for flere enkle projekter.


Jeg kan se rundt omkring i bloglandia, at der er flere med bloglys i kransene, som tænder alle fire lys på én gang. Jeg oplever, at der er forskellige traditioner i forhold om alle fire lys tændes på én gang eller om der tændes et lys af gangen.

Vi tænder kun et lys af gangen. Og så er det jo sma…