Gå videre til hovedindholdet

Sådan; tre nede og to ud af tre væk

Så er træerne lagt ned og vi har været effektive, idet der allerede er to ud af tre, som er ryddet væk. Sådan så det ud inden de to akacietræer blev fældet. Og sådan ser det ud nu - det er naboens japanske kirsebær der ses i baggrunden og ikke rester af vores store træer :-)

Det har helt klart givet mere lys specielt i området bag huset, men jeg er helt sikker på, at det også kommer til at give mere lys på terrassen om formiddagen.

Da vi havde arbejdet i 7 timer var der ikke mere energi tilbage - vi har begge rimeligt stillesiddende arbejde til dagligt, så det er uvant arbejde at flytte grene og tunge 'træklodser'. Jeg er godt nok spændt på, hvordan vores muskler har det i morgen!

Nå, men dette er grenrester efter det sidste sidste træ og brænde fra begge træer. Og med det lovede forårsvejr, så burde vi kunne få det sidste væk i den kommende uge - det bliver så dejligt, når det hele er ryddet væk igen :-)

Kommentarer

 1. Ja, jeg hører også til gruppen med ømme lemmer i morgen. Træfældning er hårdt, når man er kontormus til dagligt ;-)

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 2. Dejligt for jer, at træerne er fældet. Resten skal i nok få klaret.

  Ømme muskler skal bare arbejdes væk ;-)

  SvarSlet
 3. Så flott det ble! Godt å få bort sånne trær som som skygger. Vi skulle hatt en sånn mann her i hagen også! Vi har en hel skog bak huset her som skygger for solen... Ha en flott kveld:) Cathrine

  SvarSlet
 4. Det er dejligt at få noget fra hånden..Og med de store træer kan man jo virkelige se at der sker noget. Bliver dejligt med mere lys i haven ;)

  SvarSlet
 5. Hej Vivik
  Er også helt sikker på, at vi får klaret det sidste - nu skal det bare væk!

  Hej Cathrine
  Skygge er fint, men ikke hvis det er de forkerte steder. Håber også du har områder i haven med sol, så du kan 'lege' med andet end skyggeplanter :-)

  Hej Karina
  Ja, man er lidt 'selvfed' efter sådan en effektiv dag ;-) Glæder mig til at få det sidste fjernet, så tror jeg, at det er supermeget at vi har fået mere lys :-)

  SvarSlet
 6. Sejt, man bliver så glad når det er gjort. Og lyset i haven er bare så vigtig, og brænde i disse tider er jo guld :)

  SvarSlet
 7. Hej Flora
  Ja det er så fedt :-) Og to fluer med et smæk, bedre kan det næsten ikke blive ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Madam Bæk's have med græsser

Jeg har fået mig én på have-opleveren -  jeg har været på besøg hos Madam Bæk, som har bloggen Et haveliv med sygdom. Jeg var inviteret i hendes have for at få inspiration til at "indføre" græsser i haven. Og der var masser af inspiration at hente.Jeg lagde meget mærke til, at der flere steder i haven var plantet store og høje græsser ud til kanten eller i forgrunden af et bed. Jeg har altid tænkt, at det høje skal plantes bagerst, men her lærte jeg, at det ser rigtig godt ud med græsser forrest.


Her er i det hele taget brugt mange høje græsser. Jeg har det selv svært ved at få højde i bedene og har en tendens til kun at vælge stauder, som ikke er voldsomt høje. Jeg må se at få lidt højde ind og specielt i husbedet kunne nogle af de høje græsser danne naturlige rum og dermed flere bede i det lange bed.  

Græsserne er bruge på forskellige måder i haven - her som en kant langs huset. Andre steder i samspil med stauder, buske eller et-årige.
Denne rødbrune New Zealanske Star s…