Gå videre til hovedindholdet

Haveblogkaffe hos Signe

Jeg har tilbragt en superskøn eftermiddag hos Signe sammen med en masse skønne bloggere og blogkommentatorer/følgere.



Da vi lige havde fået hilst på hinanden gav Signe en guidet rundtur i haven. Det var herligt at se Signes have og få sat alle hendes dejlige bede, blomster/planter, projekter og drømme fra bloggen ind i en "levende kontekst". 


Kaffe, te, dejlig kager, masser af skøn havesnak efterfulgt af plante- og frøbytte - så kan det da ikke blive meget bedre. Jeg selv erhvervede mig flere spændende planter og frø, som jeg glæder mig til at få i jorden. 

Tusind tak til Signe for dette gode initiativ til at åbne havelågen og invitere os indenfor. Og tusind tak til alle I andre for en rigtig hyggelig og dejlig eftermiddag i haven.   

Kommentarer

  1. Ja jeg skal da love for, at der var stort fremmøde. Det var da dejligt, det ser ikke ud til, at der er nogen kendte på billederne, men jeg ved fra Jettes billeder, at der var nogen stykker. Hvad fik du med hjem?

    SvarSlet
  2. Hej Susanne.Tak for en dejlig dag,og dejligt at møde dig.Ja! Signe var hurtigst til at få lavet et indlæg.Jeg kæmpede med lidt teknik,men det lykkedes da til sidst.Super dag.Knus Jette

    SvarSlet
  3. Hvor ser det hyggeligt ud.
    Gode billeder.
    Tak for kigget.
    Ha´ en dejlig aften.

    SvarSlet
  4. Selv tak Susanne - det var godt nok hyggeligt :-)

    SvarSlet
  5. Hej Susanne.
    Det var hyggeligt at hilse på dig i dag hos Signe. Det var et super godt arrangement. Og tak for frøene fra dig. Glæder mig til at få sået dem :o)
    Hilsen Christel

    SvarSlet
  6. Tak for i dag. Det var rigtig hyggeligt at mødes igen.

    Tak for syrenerne og frøene. De kommer i jorden i morgen :-)

    SvarSlet
  7. Det ser fantastisk hyggeligt ud - gode billeder fra dagen :-) Og lidt sjovt at tænke på hvor mange havearrangementer, der efterhånden finder sted pga. blogsene.

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  8. Herligt samvær med herlige mennesker... kun lidt misundelse herover fra... ;o))

    SvarSlet
  9. Sjovt at læse jeres forskellige indlæg fra Signes havebloggerkaffe. Kodeordet er helt sikkert Hygge - selvom vi måske mente at det var et jydefænomen...

    I har helt sikkert haft en skøn eftermiddag sammen:)

    SvarSlet
  10. Åh hvor ville jeg gerne være med.... Håber at tiden vil tillade det til næste år..

    SvarSlet
  11. øv..øv... Gid at jeg var til stede ;(

    SvarSlet
  12. ....hvor ser det altså også bare hyggeligt ud Susanne ;0)

    SvarSlet
  13. Ser vel nok hyggeligt ud hos dig også.....og jeg siger som Lisbeth den eneste jeg kan kende på dine billeder er Signe. Kan være vi skal bede folk om at opdatere deres billeder på bloggen, så man også kan genkende dem i virkeligheden.... eller som man siger nu IRL!

    Til Ulla: Nej ULLA hygge er ikke et jydefænomen, det er et dansker-fænomen......at you know it! ;0) Haha

    Vi kan bestemt også hygge herovre østpå. Jeg er da lidt misundelig over ikke at kunne deltage, men man er jo nødt til også at prioritere familien indimellem. Kan jeg se Tim også gjorde!

    SvarSlet
  14. Tak for en hyggelig eftermiddag. Godt arrangement - selv regner var der styr på :-)

    SvarSlet
  15. Det er altså bare SÅ morsomt at se på fotos af blog-komsammener. (Særligt, når man ikke selv kunne være med, for så er man da LIDT med ved fotoreportagen.

    Men se nu alle de NUMSER. Hovedet nedad, alle sammen. fnis fnis.

    OG ja, jeg må med næste gang!

    SvarSlet
  16. Dejligt ser det ud. Der er ikke noget, som når folk med samme interesse mødes. Timerne flyver afsted!

    SvarSlet
  17. Det var en skøn eftermiddag og rigtig dejligt at hilse på dig og bytte planter og frø. Skønt at der bliver åbnet havelåger af søde haveentusiaster så vi i bloggeland kan mødes henover kaffe og kage :-)
    Kh
    Rose

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

DIY - selvandings potte

I et indlæg i foråret (næh nu jeg får set efter, så var det faktisk vinter), lovede jeg at vise, hvad jeg skulle bruge nogle af alle de ting til, som jeg samlede. Tiden er kommet til at bruge de tomme konservesdåser til en selvvandings potte. Jeg er stærkt inspireret til idéen fra en video på Youtube hos en amerikansk dame og nu kan jeg jo selvfølgelig ikke husk hvor. Men I får lige opskriften her "på dansk". Jeg har brugt følgende ting; spand fra blomsterhandlere - én af de store spande, som de får afskårne blomster hjem i 5 konservesdåser med bund og top skåret af rund folie tærteform en-gangs karklud håndklæde rør, som er lidt længere end spandens højde pottejord plante - jeg har plantet en chili der i Jeg satte konservesdåserne ned i spanden og det er i dette område, at der er plads til vandet. For at vandet kun er i det nederste område, borede jeg et hul lige under højden af konservesdåserne. Hullet skal fungere som et overløbshul, således at va

Rionet brugt til forskellige formål

Så blev der skåret endnu et par rionet til, som skal bruges til espalier i haven. Og de blev også sat op. Det første blev sat op ved urtehaven, hvor de skal fungere dels som rum-skaber og "blikfanger" og dels skal der gro et par tornløse brombær op af det. Det andet ved tobakspibeplanten, som ikke har haft noget at klatre op af siden vi fjernede hækken i efteråret 2011, så det bliver dejligt at få den som en væg i stedet for ud over græsplænen. Jeg havde set hos min veninde på Fyn, at hun havde nogle bøjede rionet som fungerede som plantestøtter. Smart, så det måtte jeg også have. Heldigvis havde jeg gemt resterne fra denne og fra sidste gang vi skar til (man er jo samler), så jeg fandt nogle gode stykker jeg kunne anvende. Jeg bøjede nettene over et bræt. Mens jeg stod på brættet, tog jeg fat i nettet og trak nettet op mod mig selv. Det var nødvendigt at tage fat så langt nede mod brættet som muligt for at få en nogenlunde skarp bøjning.   Et lille stykke af ri

Ulv i fåreklæder

Jeps jeg nåede at sætte de sidste løg idag og sikke en dejlig tilfredsstillelse det er. Men derfor må vinteren nu gerne blive væk et stykke tid endnu - jeg har stadig mange projekter, som jeg gerne vil nå et par stykker mere af inden. Sjovt som sådan et løglægnings-projekt kan sætte nyt lys på et bed. For da jeg skulle igang med at sætte løgene i et område, fik jeg øjene op for, at den italienske arum breder sig voldsomt og fylder alt for meget. Den har tidligere fået lov at brede sig, fordi jeg synes, at den er så facinerende i dens livscyklus og fordi de hvidbrogede blade passer så fint i det hvide husbed. Men inden jeg kunne sætte løg, måtte jeg grave dele af den væk for at få plads. De små nye planter er nemme at fjerne, idet deres små knolde stadig ligger øverligt. Det er straks noget sværere at fjerne de større planter, hvor knoldende har boret sig ned i jorden. Og de er så viseligt indrettet, at de lader stilken slippe knolden, hvis man trækker i stilken. Så en spad