Gå videre til hovedindholdet

Haveblogkaffe hos Signe

Jeg har tilbragt en superskøn eftermiddag hos Signe sammen med en masse skønne bloggere og blogkommentatorer/følgere.Da vi lige havde fået hilst på hinanden gav Signe en guidet rundtur i haven. Det var herligt at se Signes have og få sat alle hendes dejlige bede, blomster/planter, projekter og drømme fra bloggen ind i en "levende kontekst". 


Kaffe, te, dejlig kager, masser af skøn havesnak efterfulgt af plante- og frøbytte - så kan det da ikke blive meget bedre. Jeg selv erhvervede mig flere spændende planter og frø, som jeg glæder mig til at få i jorden. 

Tusind tak til Signe for dette gode initiativ til at åbne havelågen og invitere os indenfor. Og tusind tak til alle I andre for en rigtig hyggelig og dejlig eftermiddag i haven.   

Kommentarer

 1. Ja jeg skal da love for, at der var stort fremmøde. Det var da dejligt, det ser ikke ud til, at der er nogen kendte på billederne, men jeg ved fra Jettes billeder, at der var nogen stykker. Hvad fik du med hjem?

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.Tak for en dejlig dag,og dejligt at møde dig.Ja! Signe var hurtigst til at få lavet et indlæg.Jeg kæmpede med lidt teknik,men det lykkedes da til sidst.Super dag.Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Selv tak Susanne - det var godt nok hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.
  Det var hyggeligt at hilse på dig i dag hos Signe. Det var et super godt arrangement. Og tak for frøene fra dig. Glæder mig til at få sået dem :o)
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 6. Tak for i dag. Det var rigtig hyggeligt at mødes igen.

  Tak for syrenerne og frøene. De kommer i jorden i morgen :-)

  SvarSlet
 7. Det ser fantastisk hyggeligt ud - gode billeder fra dagen :-) Og lidt sjovt at tænke på hvor mange havearrangementer, der efterhånden finder sted pga. blogsene.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. Herligt samvær med herlige mennesker... kun lidt misundelse herover fra... ;o))

  SvarSlet
 9. Sjovt at læse jeres forskellige indlæg fra Signes havebloggerkaffe. Kodeordet er helt sikkert Hygge - selvom vi måske mente at det var et jydefænomen...

  I har helt sikkert haft en skøn eftermiddag sammen:)

  SvarSlet
 10. Åh hvor ville jeg gerne være med.... Håber at tiden vil tillade det til næste år..

  SvarSlet
 11. øv..øv... Gid at jeg var til stede ;(

  SvarSlet
 12. ....hvor ser det altså også bare hyggeligt ud Susanne ;0)

  SvarSlet
 13. Ser vel nok hyggeligt ud hos dig også.....og jeg siger som Lisbeth den eneste jeg kan kende på dine billeder er Signe. Kan være vi skal bede folk om at opdatere deres billeder på bloggen, så man også kan genkende dem i virkeligheden.... eller som man siger nu IRL!

  Til Ulla: Nej ULLA hygge er ikke et jydefænomen, det er et dansker-fænomen......at you know it! ;0) Haha

  Vi kan bestemt også hygge herovre østpå. Jeg er da lidt misundelig over ikke at kunne deltage, men man er jo nødt til også at prioritere familien indimellem. Kan jeg se Tim også gjorde!

  SvarSlet
 14. Tak for en hyggelig eftermiddag. Godt arrangement - selv regner var der styr på :-)

  SvarSlet
 15. Det er altså bare SÅ morsomt at se på fotos af blog-komsammener. (Særligt, når man ikke selv kunne være med, for så er man da LIDT med ved fotoreportagen.

  Men se nu alle de NUMSER. Hovedet nedad, alle sammen. fnis fnis.

  OG ja, jeg må med næste gang!

  SvarSlet
 16. Dejligt ser det ud. Der er ikke noget, som når folk med samme interesse mødes. Timerne flyver afsted!

  SvarSlet
 17. Det var en skøn eftermiddag og rigtig dejligt at hilse på dig og bytte planter og frø. Skønt at der bliver åbnet havelåger af søde haveentusiaster så vi i bloggeland kan mødes henover kaffe og kage :-)
  Kh
  Rose

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nyt med genbrug

Nyt bed med genbrugsplanter har set dagens lys! Et mindre, men problematisk område blev udset til at blive et fint lille nyt bed. Selvsåede planter fra haven og plantegaver blev plantet i beddet

En par clematis' er plantet på et rionet for at skærme af mod kompostbeholderne. Men foran rionettet findes et mindre charmerende stykke, som er vældig synligt, når havehuset rundes. Tanken var at der skulle være græs, men området ligger i skygge fra stakittet, så græsset har meget ringe vilkår. 

Området går vi dagligt igennem, når vi skal hente æg og fodre hønsedamerne, så derfor er stykket blevet "en torn i øjet" og det blev besluttet, at stykket skulle blive et bed stedet. 
En hosta, som jeg fik af en kollega sidste efterår, blev plantet i hjørnet. Små søde primula, som jeg fik af en venindes mor forleden, blev delt og plantet i tre grupper. Flere planter har sået sig selv i haven og jeg var rundt at samle lidt ind; jakobsstige, blåaks og sibirisk portulak. Alle blev plantet …

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Flueben og oversigtsplan

Urtehavens stier er blevet befriet! Fiberdugen er klippet til og højbede præsenteres nu på bedste vis. Og et forsøg på at tegne haven på en oversigtsplan er gjort


1. maj blev fejret i haven idet urtehaven som udgangspunkt er blevet færdig. Nu mangles kun, at de står grønne og frodige - se det bliver også en fest. Dagen er brugt på at kravle rundt mellem bedene  for at klippe fiberdugen til, så den ikke ses længere. 
Og som det ses, så har det haft stor effekt. Småstenene står  nu flot frem og de fine højbede præsenteres på bedste vis. 
De seneste aftener er blevet brugt på et forsøg på at tegne haven ind på et oversigtskort. Det har faktisk været en ret sjov opgave, men også lidt besværligt lige at huske hvordan bedene er placeret. 
Jeg har været ude i haven at kigge et par gange under oversigtskortets tilblivelse, men på trods af det, så er bedene ikke tegnet helt korrekt op og oversigtskortet er på ingen måder målfast. Nå ja - og havehuset er blevet lidt skævt!
Jeg ved, at jeg har …