Gå videre til hovedindholdet

Haveblogkaffe hos Signe

Jeg har tilbragt en superskøn eftermiddag hos Signe sammen med en masse skønne bloggere og blogkommentatorer/følgere.Da vi lige havde fået hilst på hinanden gav Signe en guidet rundtur i haven. Det var herligt at se Signes have og få sat alle hendes dejlige bede, blomster/planter, projekter og drømme fra bloggen ind i en "levende kontekst". 


Kaffe, te, dejlig kager, masser af skøn havesnak efterfulgt af plante- og frøbytte - så kan det da ikke blive meget bedre. Jeg selv erhvervede mig flere spændende planter og frø, som jeg glæder mig til at få i jorden. 

Tusind tak til Signe for dette gode initiativ til at åbne havelågen og invitere os indenfor. Og tusind tak til alle I andre for en rigtig hyggelig og dejlig eftermiddag i haven.   

Kommentarer

 1. Ja jeg skal da love for, at der var stort fremmøde. Det var da dejligt, det ser ikke ud til, at der er nogen kendte på billederne, men jeg ved fra Jettes billeder, at der var nogen stykker. Hvad fik du med hjem?

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.Tak for en dejlig dag,og dejligt at møde dig.Ja! Signe var hurtigst til at få lavet et indlæg.Jeg kæmpede med lidt teknik,men det lykkedes da til sidst.Super dag.Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Selv tak Susanne - det var godt nok hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.
  Det var hyggeligt at hilse på dig i dag hos Signe. Det var et super godt arrangement. Og tak for frøene fra dig. Glæder mig til at få sået dem :o)
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 6. Tak for i dag. Det var rigtig hyggeligt at mødes igen.

  Tak for syrenerne og frøene. De kommer i jorden i morgen :-)

  SvarSlet
 7. Det ser fantastisk hyggeligt ud - gode billeder fra dagen :-) Og lidt sjovt at tænke på hvor mange havearrangementer, der efterhånden finder sted pga. blogsene.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. Herligt samvær med herlige mennesker... kun lidt misundelse herover fra... ;o))

  SvarSlet
 9. Sjovt at læse jeres forskellige indlæg fra Signes havebloggerkaffe. Kodeordet er helt sikkert Hygge - selvom vi måske mente at det var et jydefænomen...

  I har helt sikkert haft en skøn eftermiddag sammen:)

  SvarSlet
 10. Åh hvor ville jeg gerne være med.... Håber at tiden vil tillade det til næste år..

  SvarSlet
 11. øv..øv... Gid at jeg var til stede ;(

  SvarSlet
 12. ....hvor ser det altså også bare hyggeligt ud Susanne ;0)

  SvarSlet
 13. Ser vel nok hyggeligt ud hos dig også.....og jeg siger som Lisbeth den eneste jeg kan kende på dine billeder er Signe. Kan være vi skal bede folk om at opdatere deres billeder på bloggen, så man også kan genkende dem i virkeligheden.... eller som man siger nu IRL!

  Til Ulla: Nej ULLA hygge er ikke et jydefænomen, det er et dansker-fænomen......at you know it! ;0) Haha

  Vi kan bestemt også hygge herovre østpå. Jeg er da lidt misundelig over ikke at kunne deltage, men man er jo nødt til også at prioritere familien indimellem. Kan jeg se Tim også gjorde!

  SvarSlet
 14. Tak for en hyggelig eftermiddag. Godt arrangement - selv regner var der styr på :-)

  SvarSlet
 15. Det er altså bare SÅ morsomt at se på fotos af blog-komsammener. (Særligt, når man ikke selv kunne være med, for så er man da LIDT med ved fotoreportagen.

  Men se nu alle de NUMSER. Hovedet nedad, alle sammen. fnis fnis.

  OG ja, jeg må med næste gang!

  SvarSlet
 16. Dejligt ser det ud. Der er ikke noget, som når folk med samme interesse mødes. Timerne flyver afsted!

  SvarSlet
 17. Det var en skøn eftermiddag og rigtig dejligt at hilse på dig og bytte planter og frø. Skønt at der bliver åbnet havelåger af søde haveentusiaster så vi i bloggeland kan mødes henover kaffe og kage :-)
  Kh
  Rose

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)