Gå videre til hovedindholdet

Heldige mig :-)

Jeg var så heldig, at vinde Frk. Iberis' Give Away, som Iben trak d. 24. december. Det var en lækker ekstra julegave, som jeg har glædet mig til at modtage.

Og idag bankede posten på døren med en pakke fra Frk. Iberis. Jeg var meget spændt på at se kransen live, så selvom jeg talte i telefon, så måtte jeg bare åbne pakken imens. Svigermor deltog dermed i glæden.


Jeg har selvfølgelig også studeret kransen og jeg er imponeret over Ibens kreativitet. Hun har bl.a. brugt små krogede grene med mos og visne ranker fra clematis til at binde selve kransen med. Derpå er sat blade og blomster af metal. Desuden tørrede hortensiablomster nogle med sølvglimmer eller en lille "diamant". Brocher af "sølv". Roser foldet af papir og tyl.  Det er en rigtig smuk krans, som allerede har fundet en plads. Tusind tak for kransen Iben, den er jeg rigtig glad for.

Kommentarer

 1. Hej. Et stort tillykke med gaven. Den er virkelig smuk og man kan godt se, at der er lagt mange timer i den. Jeg håber, du kan nyde den i rigtig lang tid.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke og tak fordi du løfter lidt af sløret over den - den er så smuk så smuk:)

  SvarSlet
 3. @ Birgitte; tak - jeg tror helt sikkert, at den bliver nydt i lang tid :-)

  @ Lisbeth; tak - ja den er rigtig smuk og kreativ lavet. Gid man kunne bare lidt at det :-)

  SvarSlet
 4. Nej hvor er den fin, tillykke med den.

  SvarSlet
 5. @ Lisbeth; tak - ja den pynter rigtig her i det lille hjem :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med gaven.
  Hvor er den dog smuk.

  SvarSlet
 7. @ Aase Marie; tak - ja den er rigtig smuk :-)

  SvarSlet
 8. Den er dejlig og du har et godt delehjerte!

  God bagjul
  Marianne

  SvarSlet
 9. Hjertelig tillykke! Den er så smuk.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Ja, du er heldig Susanne! Tak for detaljerne - jeg kan næsten se den for mig (på min væg ;-))
  Den er nok svær at efterligne, men man kunne jo forsøge sig? En dag man havde rigtig god tid...
  Hej fra Line

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare smuk. Jeg kan godt forstå at du er lykkelig for den. Det ville jeg bestemt også være :-) Tak fordi vi måtte nyde den lidt også.

  SvarSlet
 12. @ Marianne, Zep, Line og Hanne; mange tak - jeg er rigtig glad for den smukke krans :-)

  SvarSlet
 13. Tillykke med din ekstra julegave... den ser dejlig ud :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 14. Hej Susanne,
  Tillykke med den flotte krans - sikken kreativitet :)

  SvarSlet
 15. Man får efter fortjeneste i denne verden, så den har du helt sikkert gjort dig fortjent til! Tillykke med den flotte krans. Tak fordi du deler den med os.

  SvarSlet
 16. Stort tillykke hvor er du heldig at du vandt den smukke krans.

  SvarSlet
 17. @ Bettina, Lene, Bente og Anne-Mette: tak, det er skønt at vinde sådan en kreatitvitet :-)
  Og tak for de søde ord Bente :)

  SvarSlet
 18. Smuk krans. Tillykke med den :O)
  Hvor dejligt lyst der er her på din blog. Du er kommet ud af mørket, ser jeg ;O))

  SvarSlet
 19. Tillykke med den flotte og kreative krans - dit heldige asen ;o)))

  SvarSlet
 20. @ Ulla; enig :-)

  @ Susanne; tak. Ja jeg trængte til lidt nyt og så "dragede" det, at få det enkelt og lyst :-)

  @ Fru Friis; jeg er rigtig heldig :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)