Gå videre til hovedindholdet

Bliv ikke overrasket!

Hvis I ser en kvinde gå rundt i tusmørket bag en forvildet høj ligusterhæk i en villahave i Nordsjælland med følgende karakteristika;
 • har sådan én i hånden,


 • sådan én i panden

Billed lånt herfra

 • og med 'mord' i øjnene.

Så er det såmænd bare mig, som er på dræbersneglejagt!

Kommentarer

 1. Ja det må se sjovt ud, men det syn får jeg ikke at se, der er for langt fra Samsø til Nordsjælland.
  Jeg må indrømme, at jeg tager turen inden det bliver mørkt. Jeg har et mælkebøttejern med mig, det er ikke tungt at gå rundt med og jeg ved lige nøjagtig hvor på sneglen, det skal ramme. Det er meget effektivt.

  SvarSlet
 2. Hi hi... håber du har heldet med dig.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 3. Lycka till på din jakt...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 4. @ Lisbeth; jeg samler dem på spaden, for at tage dem med til 'døds-pladsen' for at have de døde samlet. Det lyder som en 'human' metode, når du hugger dem over, hvor det er mest effektivt!

  @ Mette; ja, jeg er glad for, at der er hæk omkring grunden, så ingen kan se mig på jagten ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg har også fundet pandelampen frem i aften, samt saksen.

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er jeg bare glad for at jeg ikke er den eneste i verden, som render rundt med pandelampe og myrder snegle :-D
  Da mine piger var yngre, forbød de mig at gå ud i forhaven med min, fordi det ville være så pinligt, hvis nogle af deres kammerater cyklede forbi og så mig, sagde de :-D
  God jagt :-)

  SvarSlet
 7. Gud jeg troede et øjeblik, du frørapsede.... Jeg skal nemlig selv på frøjagt (dog uden spade) nogle forskellige steder, hvor jeg har set planter,der hænger ud over fortorvet og sådan.

  Don´t tell anyone!

  Sidste år havde vi mange af de sibiriske. Men i år - forstår det IKKE med al den regn.

  Der er bare næsten ingen i min have. Eller har du været forbi i nattens mulm og mørke?
  ;)
  Marianne
  DHH

  SvarSlet
 8. ha..ha..ha.. jeg lusker også rundt om aftenen efter de "sataner", så du er ikke den eneste ;)

  SvarSlet
 9. Et værdigt formål, kræver sine metoder. Jeg spidder dem og kaster dem ind i skoven.
  Henrik

  SvarSlet
 10. God jagt! Man skulle være en flue på væggen...

  SvarSlet
 11. Jeg anede altså ikke at pandelamper hører med standardhaveudstyret, så er jeg altså bagefter på det område!!

  Hvad angår sneglene (som jeg iøjeblikket IKKE er begunstiget med 7-9-13), så brugte jeg en saks dengang de sidst var hos mig. Det kræver ikke så mange armmuskler og lyder knapt så dramatisk når man hugger til. Jeg har det nemlig ligesom tennisspilleren, der kommer en lyd ud hver gang jeg slår/klipper en snegl. Forbistret ulækkert er det, men man vænner sig ligesom til seancen, ikk'!? ;O)

  SvarSlet
 12. Rigtig god jagt! Jeg ser tydeligt billedet for mig ;-)

  SvarSlet
 13. O my God som de unge ville sige, hvilket syn det må være, men jeg forstår dig og er imponeret over din ihærdighed. Jeg har dem desværre også og idag har min yngste søn (19 år) foreslået mig at finde en anden og indendørs interesse så jeg slipper for "den virkelige verden udenfor", da jeg nævnte at min Cleome næsten var spist af store fede sommerfuglelarver.
  Forsat god jagt!

  SvarSlet
 14. Sidder og smiler du gæve kvinde........når udstyret er i orden så må de væbne sig de bæster :0)

  Fortsat god jagt og du er velkommen til at tage et nap med her også ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 15. Det var da en smart "uniform", men lygte. Så professionel er jeg ikke. Jeg går rundt medens jeg stadig kan se i det almindelige lys og så får de en med spaden;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Havestuen

Resultatet af havehusets forvandling blev aldrig vist! For et par år siden blev havehuset piftet op, men resultatet blev aldrig vist her på bloggen - kun før billeder blev vist. Det vil jeg råde bod på nu 

For to år siden, da sønnike blev konfirmeret, besluttede jeg at havehuset skulle ryddes og piftes op, så det var muligt for gæsterne at sidde der og få sig en kop eftermiddagskaffe - og selvfølgelig, så vi selv kunne bruge den efterfølgende. Det var noget af et arbejde og du kan se her og her, hvad udgangspunktet var.


Havehuset var blevet brugt til opbevaring af blandt andet gamle møbler, fortrinsvis arvestykker, som jeg ikke lænede at smide ud grundet affektionsværdi. Vores tidligere bolig var en gammel firlænget gård, hvor gamle møbler passede rigtigt fint i miljøet, men i vores nuværende bolig passer de ikke.

Derfor blev det besluttet, at havehuset skulle indrettes i den romantiske stil således at nogle af de gamle møbler kunne passe ind der. Det hvide bor på ovenstående billed…

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.