Gå videre til hovedindholdet

Lys på terrassen

Hurra, så kom vi et godt skridt videre på terrassen. Spotsene ankom idag som håbet og de første tre er monteret ved den nye terrasse. Jeg tror, at det bliver mega-hyggeligt både at sidde på terrassen med lys ved væggene, men også at sidde i stuen og kigge ud på terrasse-rummet.Jeg forventede, at spotsene vil give en indramning af terrassen, således at det også er et 'rum' om aftenen, når de faldende varmegrader fortrænger os til stuen. Og den forventning tror jeg bliver opfyldt - jeg synes ihvertfald at det virker lovende.

Nu mangler vi så bare det sidste på den renoverede terrasse. Den mangler et par brædder, sten og spots. Det bliver dejligt, at få det afsluttet også - og det der ud til, at det kan lade sig gøre imorgen med endnu en dag med dejligt vejr :-)

Kommentarer

 1. Nøj hvor ser det godt ud. Tillykke med jeres nye terrasse.

  SvarSlet
 2. Hvor har i været ihærdige, og det ser rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 3. @ Lisbeth; Tak - vi er rigtig glade for terrassen og lige så snart vejret er til det, så sidder vi derude i vores ekstra stue :-)

  @ Vivi; det er om at få noget fra hånden når vi har ferie :-) Tak :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud med lys bag "loungen". Der kan man da godt sidde og falde ned efter en dejlig dag i haven.

  SvarSlet
 5. Hold fast hvor ser det godt ud, sikke en effekt lyset har op mod den hvide væg. Virkelig flot. Dejligt at i nåede videre med projektet :-)
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 6. Så flott det blev med spotlightsen som lyser på den vita skärmen. Verkligen effektfullt!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 7. @ Lene; det er superlet og dejligt at falde til ro der :-)

  @ Mette; Det er rigtig dejligt, at få afsluttet projekter og når det så falder så godt ud, så er det endnu bedre :-)

  @ Anna; Ja det er effektfuld - er helt sikker på, at vi bliver rigtig glade for det :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det altså blevet flot Susanne. Rigtig god idé, med de spots. Det ser også godt ud med kanten af sten :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det altså bare flot. Det ligner jo nærmest et billede fra et bolig-magasin. Det har i gjort godt :-)
  Og det var da en super idé at lægge spotsene i sten. Ligger ledningerne så bare nede under stenene?

  SvarSlet
 10. wow, hvor er det flot, fantastisk effekt. Den ide kan jeg da vist godt bruge herhjemme :o)

  SvarSlet
 11. Er meget imponeret, det ser meget prof ud og ikke mindst hyggeligt og elegant.

  SvarSlet
 12. @ Signe; tak :-) stenene giver en flot afslutning og spotsene det sidste touch, til at det ser godt ud :-)

  @ Hanne; tak :- ) ja, ledningerne ligger under stenene og er ganske usynlige :-)

  @ Annette; tak :-) du bruger bare løs ;-)

  SvarSlet
 13. @ Vibe; tal :-) jeg er også meget glad for det :-)

  SvarSlet
 14. Det er blevet en flot terrasse. Den ligner ganske rigtig noget fra Bo Bedre. Jeg kan rigtig godt lide kanten med de flotte sten.

  SvarSlet
 15. @ Gitte; Tak :-) Vi er også rigtig glad for resultatet - vi synes, det er rimelig enkelt men klassisk :-)

  SvarSlet
 16. WOW!! hvor ser det bare godt ud. Vi venter stadig på at håndværkerne skal blive færdige her. Undskyldningen hedder at firmaet, der skal levere brædderne holder ferie. Grrrrr!

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 17. @ Madam Bæk; Tak :-)
  Sommerferie skulle man da mene, at håndværkerne kunne tage højde for, da de planlagde arbejdet. Kan godt forstå, hvis I er ved at være en kende utålmodige (læs meget), for det er da ved at være lang tid siden, at terrassen blev revet ned! Håber det snart flasker sig for jer :-)

  SvarSlet
 18. Hej Susanne, billedet med aftenbelysningen er simpelthen lige til Bo Bedre :-) Hvor er det flot alt det I har fået lavet. Kan du næsten nænne at tage væk fra det.??

  SvarSlet
 19. @ Marianne; Tak :-) Du er inde på noget rigtigt der, for vi vil faktisk allerhelst være hjemme og nyde vores ekstra stue :-)

  SvarSlet
 20. Godt at det regner lidt ind i mellem ;-) - ellers kom I aldrig ind i jeres hus igen, med den skønne terrasse.

  SvarSlet
 21. @ Sussi; du har fuldstændig ret - det er svært at løsrive sig fra terrassen og lige så snart vejret tillader, så er vi at finde derude (eller jeg i haven) :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Havestuen

Resultatet af havehusets forvandling blev aldrig vist! For et par år siden blev havehuset piftet op, men resultatet blev aldrig vist her på bloggen - kun før billeder blev vist. Det vil jeg råde bod på nu 

For to år siden, da sønnike blev konfirmeret, besluttede jeg at havehuset skulle ryddes og piftes op, så det var muligt for gæsterne at sidde der og få sig en kop eftermiddagskaffe - og selvfølgelig, så vi selv kunne bruge den efterfølgende. Det var noget af et arbejde og du kan se her og her, hvad udgangspunktet var.


Havehuset var blevet brugt til opbevaring af blandt andet gamle møbler, fortrinsvis arvestykker, som jeg ikke lænede at smide ud grundet affektionsværdi. Vores tidligere bolig var en gammel firlænget gård, hvor gamle møbler passede rigtigt fint i miljøet, men i vores nuværende bolig passer de ikke.

Derfor blev det besluttet, at havehuset skulle indrettes i den romantiske stil således at nogle af de gamle møbler kunne passe ind der. Det hvide bor på ovenstående billed…

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.