Gå videre til hovedindholdet

Hvidt stakit/rumdeler

Så er stakittet blevet malet hvidt og nu er det terrassens tur til at blive 'kærtegnet' med en pensel!

Vi mangler endnu at tage stilling til, om der skal bygges en 'væg' vinkelret på stakittet og ud til den sorte stolpe, som anes bag stolen til højre i billeder. Bag stolen står grillen normalt, så jeg synes det vil være hensigtsmæssigt, at få arealet delt i en køkken-afdeling og en sofa-afdeling. Vi får se...

Kommentarer

 1. Hvor bliver det fint!

  Jeg kan godt forstå, du overveje en væg, så du få adskilt køkkenafdelingen lidt fra resten. Hvis det var mig, ville jeg nok ikke lave den for høj, evt. med en smal bordplade på køkkensiden - en slags ude-samtale-køkken. Så kan den, der griller stadig sludre med dem i sofaen, og man har et sted, hvor man kan stille maden og lange kølige drinks over baren til sommerfesten. Det var bare en idé :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe
  Lige netop vores overvejelser. Kølige drinks har vi ikke haft med i idéen, men det bliver idéen kun bedre af :-)

  Vi har endda brædder tilbage fra ipé-terrassen, som vi kan lave en bordplade af, så det matcher.

  Tak for kommentaren :-)

  SvarSlet
 3. Jamen så er det jo bare at klø på :-)

  Gad vide om det næste, du anskaffer dig til terrassen, bliver et par barstole ;-)

  SvarSlet
 4. Hej igen Signe
  Næh, det tror jeg næppe, men kan sagtens se et par dækstole med plads til et koldt glas hvidvin :-)

  SvarSlet
 5. Det ser godt nok dejligt ud der er basis for mange dejlige stunder i den krog! Jeg synes Signes ide lyder rigtig god, he, he:o)

  SvarSlet
 6. Hej Susanne

  Hvor bliver det flot!
  Vi glæder os til at komme over og se det.
  Knus Lene

  SvarSlet
 7. Det har sandelig fået et helt andet look, efter der er blevet malet :-)

  Jeg kan nu også godt li Signes forslag ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth
  Vi har allerede udnyttet det mange gange her i påsken og det er så skøn en krog ♥

  Hej Lene
  I er SÅ velkomne - hvornår kan vi vente at se jer?

  Hej Vivik
  Ja det giver et helt andet udtryk med det hvide. Vi har planer om lamper på væggen, så vi kan sidde derude til langt ud på natten til sommer ♥

  Til alle
  Jeg holder bloggen opdateret ift. hvilken løsning vi vælger (kan slet ikke lade være ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det dejligt ud ............. med eller uden kolde drinks :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.

Ukrudt top tre

Alle kæmper vist med hvert sit ukrudt i haven - jeg gør ihvertfald. Ina fra Anna's plads havde forleden dag et indlæg om de tre 'værste' ukrudt i hendes have. Den tråd vælger jeg at tage op.


Helt uden overdrivelse og yderligere overvejelse, så går første pladsen til skvalderkålen. Den er (næsten) umulig at komme af med og breder sig vildt og voldsomt, hvis den får lov. Jeg har endnu ikke lykkedes med at få ryddet et bed for skvalderkål, for blot et enkelt lille stykke rod, bliver hurtigt til et helt bed.

Der er dog en del forslag til planter, som kan klare sig mod skvalderkålen og lukke af for lys til dens fotosyntese og dermed hindrer den i at vokse - se bl.a. denneartikel. Berit fra Irishaven har skrevet et indlæg om kulsukker mod skvalderkål og jeg har selv skrevet et indlæg om stor tusindstråle.


Andenpladsen går til dette ukrudt, som jeg måtte finde navnet på i Ukrudtsnøglen. Jeg fandt frem til, at det må være en lav ranunkel.  Den spreder sig ivrigt i græsplænen og …