Gå videre til hovedindholdet

Hvidt stakit/rumdeler

Så er stakittet blevet malet hvidt og nu er det terrassens tur til at blive 'kærtegnet' med en pensel!

Vi mangler endnu at tage stilling til, om der skal bygges en 'væg' vinkelret på stakittet og ud til den sorte stolpe, som anes bag stolen til højre i billeder. Bag stolen står grillen normalt, så jeg synes det vil være hensigtsmæssigt, at få arealet delt i en køkken-afdeling og en sofa-afdeling. Vi får se...

Kommentarer

 1. Hvor bliver det fint!

  Jeg kan godt forstå, du overveje en væg, så du få adskilt køkkenafdelingen lidt fra resten. Hvis det var mig, ville jeg nok ikke lave den for høj, evt. med en smal bordplade på køkkensiden - en slags ude-samtale-køkken. Så kan den, der griller stadig sludre med dem i sofaen, og man har et sted, hvor man kan stille maden og lange kølige drinks over baren til sommerfesten. Det var bare en idé :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe
  Lige netop vores overvejelser. Kølige drinks har vi ikke haft med i idéen, men det bliver idéen kun bedre af :-)

  Vi har endda brædder tilbage fra ipé-terrassen, som vi kan lave en bordplade af, så det matcher.

  Tak for kommentaren :-)

  SvarSlet
 3. Jamen så er det jo bare at klø på :-)

  Gad vide om det næste, du anskaffer dig til terrassen, bliver et par barstole ;-)

  SvarSlet
 4. Hej igen Signe
  Næh, det tror jeg næppe, men kan sagtens se et par dækstole med plads til et koldt glas hvidvin :-)

  SvarSlet
 5. Det ser godt nok dejligt ud der er basis for mange dejlige stunder i den krog! Jeg synes Signes ide lyder rigtig god, he, he:o)

  SvarSlet
 6. Hej Susanne

  Hvor bliver det flot!
  Vi glæder os til at komme over og se det.
  Knus Lene

  SvarSlet
 7. Det har sandelig fået et helt andet look, efter der er blevet malet :-)

  Jeg kan nu også godt li Signes forslag ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth
  Vi har allerede udnyttet det mange gange her i påsken og det er så skøn en krog ♥

  Hej Lene
  I er SÅ velkomne - hvornår kan vi vente at se jer?

  Hej Vivik
  Ja det giver et helt andet udtryk med det hvide. Vi har planer om lamper på væggen, så vi kan sidde derude til langt ud på natten til sommer ♥

  Til alle
  Jeg holder bloggen opdateret ift. hvilken løsning vi vælger (kan slet ikke lade være ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det dejligt ud ............. med eller uden kolde drinks :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)