Gå videre til hovedindholdet

Gult tak

Jeg har hjulpet en bekendts far med smerter efter et håndledsbrud. Heldigvis kan jeg noget med elastisk taping! Og i de sidste 14 dage har han kunne bruge hånden uden smerter. Som tak for hjælpen, gav han mig denne store potte med masser af tete a tete.

At få sådan en dejlig påskønnelse glæder langt ned i maven. Og det var ikke kun da jeg fik potten, at jeg blev glad, nej hver gang jeg ser blomsterne, tænker jeg på ham og glædes over at jeg kan hjælpe :-)

Kommentarer

 1. Visst är det härligt att hjälpa andra!Det ger så mycke tillbaka.
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt - og ikke nok med det: de næste mange år vil du også have ham i tankerne, når de blomstrer igen.

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt at du kunne hjælpe ham. Jeg har lige læst dit indlæg om elastisk taping. TROR DU DET KAN HJÆLPE MOD TENNISALBUER?

  Jeg døjer med hele 2 stk. og er ved at blive vanvittig over at skulle have min mand til at hjælpe med det tunge arbejde. Jeg plejer at kunne selv - øv.

  SvarSlet
 4. Det er altid skønt med planter i gave..Og som du siger man tænker på vedkommende hver gang man ser på planten..
  God herfra..

  SvarSlet
 5. Dejligt når folk skønner på den hjælp de får :-)

  SvarSlet
 6. Hej Helena
  Du har fuldstændig ret i, at det giver så meget tilbage :-)

  Hej Diane
  Jeg elsker planter/løg med historie :-)

  Hej Lene
  Jeg har haft held med at tape tennisalbuer tidligere, så det er bestemt et forsøg værd :-)

  Hej Karina :-)

  Hej Vivik
  Du har ret og man finder ret hurtig ud af hvem der skønner på hjælpen :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.