Gå videre til hovedindholdet

Intet nyt er ....

Intet nyt er godt nyt :-) 

Ihvertfald har jeg fået et stort ønske opfyldt. Jeg startet i august på videre uddannelse på Lunds Universitet, hvor jeg læser Master of Medical Science på deltid (har stadig mit arbejde ved siden af). 



Derfor har jeg været nødsaget til at prioritere i mine aktiviteter - der er imellem lektier ikke plads til alt det, som jeg så gerne vil; familie, venner, haven, bloggen He(a)ven, fotografi, bloggen Photosus, fotoklub...

Svære valg og svært at give slip - derfor skriver jeg først dette indlæg nu. Men bloggen(e) har jeg desværre været nødt til at nedprioritere. Jeg har det senest års tid fulgt lidt med på alle I andres skønne blogge, men har ikke været aktiv ift. kommentarer. Heldigvis kan det lade sig gøre at være lidt anonym og stadig føle, at jeg er med i periferien af denne dejlig blogverden.

Fotografering forsøger jeg at holde ved - det er dejligt nemt at gribe kameraet og gå i haven, for at finde lidt fotogene blomster. Og det giver mig lige det frirum jeghar behov for. Men, men, men ... jeg har svært ved at holde mig fra de sociale medier ... hmm.  Derfor har jeg lavet en profil på Instagram - hmm, min undskyldning er, at Instagram er mindre tidskonsumerende end bloggen. Og jeg kan jo se, at flere af jer også er på Instagram. I kan finde mig under profilen: susbo66 - håber vi ses der :-)

Kommentarer

  1. Hej Susanne
    Godt med et lille livstegn. Jeg er ikke på instagram, det kan jeg ikke nå sammen med bloggen og min facebookgruppe. Jeg kan godt forstå, du har svært ved at nå det hele. Held og lykke med uddannelsen.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lisbeth :-) Ja, vi har vist alle behov for at prioritere - nogle mere end andre.

      Slet
  2. Det med fotografi kan du bare - dit billede af vintergækker er så smukt! Det er fuldt ud forståeligt, man kan bare ikke nå alt, men vi ses på Instagram :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak for kommentaren på foto'et. Det glæder mig, at vi ses på Insta :-)

      Slet
  3. Dejligt med et livstegn fra dig 😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, havde lige lyst til at vise, at jeg er her - endnu!

      Slet
  4. Hej Susanne.
    Instagram er muligvis ikke helt så tidskrævende, (er du i øvrigt helt sikker på det, jeg tror det er en røver), men det er mere overfladisk, i hvert fald får man ikke et netværk, på samme måde som på bloggen.
    Men jeg forstår absolut godt, du må nedprioritere bloggen og alt muligt andet. Det lyder spændende og jeg har fuldt forståelse for, at du pauser. Jeg har selv haft meget lav aktivitet, efter jeg fik Isabella. Nu bliver det nemmere, at få tid til det igen, så jeg er begyndt, at give flere livstegn igen.
    Pøj pøj med din uddannelse.
    Knus
    Malene

    SvarSlet
    Svar
    1. Måske du har ret i, at Instagram kan være en tidsrøver. Men synes jeg har brugt meget tid på bloggen og på at følge og kommentere på andre blogs (selvfølgelig af lyst). På Insta kan jeg hurtigt lave en like og der er ikke så meget tekst at læse/skrive. Måske det bare er en "god" undskyldning for ikke at slippe fælleskabet på de sociale medier!
      Ja, vi har vist alle tidspunkter i vores liv, hvor vi bliver nødt til at prioritere og babyer er ihvertfald ét af de tidspunkter. Min søn er næsten 17, men kan godt huske hvordan det var, da han var lille. De tager dejligt meget tid :-)
      Tak, jeg synes uddannelsen er spændende og glæder mig over at lære :-)

      Slet
  5. Hej. Hvor er du sej, at du læser ved siden af jobbet - det er godt gået! Jeg forstår godt at din tid er knap, men jeg håber dog, du også har tid til at slappe af og være lidt kreativ. Det er i hvert fald vigtigt,når man skal nå meget i hverdagen. Jeger også på Instagram, men kan bedre lide bloggen. Instagram er hurtig og man kan følge med hos mange, det er hyggeligt nok.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej, tak - heldigvis har jeg fri fra arbejde til fremmøde på universitet, og da det altid er på arbejdsdage, så det hjælper lidt på "regnskabet". Det første halve år var hårdt og der var ikke meget tid til at være kreativ, men efter januar, har der været tid til at være lidt kreativ. Og nu foråret kalder, så kan jeg simpelhen ikke holde mig fra haven.
      Det lyder godt, så ses vi på Insta :-)

      Slet
  6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

DIY - selvandings potte

I et indlæg i foråret (næh nu jeg får set efter, så var det faktisk vinter), lovede jeg at vise, hvad jeg skulle bruge nogle af alle de ting til, som jeg samlede. Tiden er kommet til at bruge de tomme konservesdåser til en selvvandings potte. Jeg er stærkt inspireret til idéen fra en video på Youtube hos en amerikansk dame og nu kan jeg jo selvfølgelig ikke husk hvor. Men I får lige opskriften her "på dansk". Jeg har brugt følgende ting; spand fra blomsterhandlere - én af de store spande, som de får afskårne blomster hjem i 5 konservesdåser med bund og top skåret af rund folie tærteform en-gangs karklud håndklæde rør, som er lidt længere end spandens højde pottejord plante - jeg har plantet en chili der i Jeg satte konservesdåserne ned i spanden og det er i dette område, at der er plads til vandet. For at vandet kun er i det nederste område, borede jeg et hul lige under højden af konservesdåserne. Hullet skal fungere som et overløbshul, således at va

Rionet brugt til forskellige formål

Så blev der skåret endnu et par rionet til, som skal bruges til espalier i haven. Og de blev også sat op. Det første blev sat op ved urtehaven, hvor de skal fungere dels som rum-skaber og "blikfanger" og dels skal der gro et par tornløse brombær op af det. Det andet ved tobakspibeplanten, som ikke har haft noget at klatre op af siden vi fjernede hækken i efteråret 2011, så det bliver dejligt at få den som en væg i stedet for ud over græsplænen. Jeg havde set hos min veninde på Fyn, at hun havde nogle bøjede rionet som fungerede som plantestøtter. Smart, så det måtte jeg også have. Heldigvis havde jeg gemt resterne fra denne og fra sidste gang vi skar til (man er jo samler), så jeg fandt nogle gode stykker jeg kunne anvende. Jeg bøjede nettene over et bræt. Mens jeg stod på brættet, tog jeg fat i nettet og trak nettet op mod mig selv. Det var nødvendigt at tage fat så langt nede mod brættet som muligt for at få en nogenlunde skarp bøjning.   Et lille stykke af ri

Ulv i fåreklæder

Jeps jeg nåede at sætte de sidste løg idag og sikke en dejlig tilfredsstillelse det er. Men derfor må vinteren nu gerne blive væk et stykke tid endnu - jeg har stadig mange projekter, som jeg gerne vil nå et par stykker mere af inden. Sjovt som sådan et løglægnings-projekt kan sætte nyt lys på et bed. For da jeg skulle igang med at sætte løgene i et område, fik jeg øjene op for, at den italienske arum breder sig voldsomt og fylder alt for meget. Den har tidligere fået lov at brede sig, fordi jeg synes, at den er så facinerende i dens livscyklus og fordi de hvidbrogede blade passer så fint i det hvide husbed. Men inden jeg kunne sætte løg, måtte jeg grave dele af den væk for at få plads. De små nye planter er nemme at fjerne, idet deres små knolde stadig ligger øverligt. Det er straks noget sværere at fjerne de større planter, hvor knoldende har boret sig ned i jorden. Og de er så viseligt indrettet, at de lader stilken slippe knolden, hvis man trækker i stilken. Så en spad