Gå videre til hovedindholdet

Italien

Sønnike, fodboldholdet og ialt 11 forældre inkl. undertegnede er ankommet til Italien.

Det var med store forventninger og håb om at komme til forår hernede. Men Italien har desværre haft den koldeste marts i 50 år, så ... Der er overskyet og ca. 6 grader. Men lidt foran er de dog.
Mirabelletræerne blomstrer og jeg så adskillige forsytia-buske stå helt gule. Men jeg har ingen forårsløg set overhovedet - er det mon normalt?

I eftermiddage skal vi til Verona og så håber jeg på at se lidt mere forår - det kunne være så godt.

Kommentarer

 1. Italien om foråret er ellers virkelig dejligt... men foråret må vist gemme sig et andet sted end hos os i Europa, uhh hvor er det koldt. Rigtig god tur til jer

  SvarSlet
 2. Jeg kender en som lige er kommet hjem fra Sydfrankrig, også der var det hundekoldt. Forhåbentlig god tur alligevel.

  SvarSlet
 3. Hvor skønt, Susanne! Hils dernede fra os her i det kolde nord!
  Og held og lykke med sønnike!

  SvarSlet
 4. Hej Susanne.Håber da i har en god tur,selv om vejret ikke er det bedste.Vi har haft sol det meste af dagen,men stadigt meget koldt om natten.
  Jeg har et års dag på bloggen i dag med en giveaway........håber du kan nå at deltage.God påske i Italien knus Jette

  SvarSlet
 5. God tur - hvordan vejret end er :-)

  SvarSlet
 6. Hej Susanne.
  Ja, det er jo ikke kun her i Danmark det er koldt. Man skulle næste tro vi er på vej ind i en istid, med de sidste års vintre vi har haft. Jeg hørte lige her den anden dag, at selvom indlandsisen smelter, så sner det mere inde på indlandsisen end det plejer, så der bliver dannet lige så meget is, som der smelter. Det havde jeg ikke hørt før.
  Jeg håber I får en fortsat god tur, og husk at nyde, at foråret trods alt er noget længere fremme end her hjemme.
  Fortsat god påske.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 7. uhmm Italien nu. DET må være skønt. Det er lidt ærgerligt, at der ikke er lidt flere plusgrader - men det er i hvert fald koldere i dk...

  SvarSlet
 8. Godt at se mirabellatræerne, så er der da lidt forår i Italien. Håber at du får en skøn tur og at du må se mere til foråret dernede:-)

  SvarSlet
 9. ....hvor ærgerligt - men alligevel skønt med det lille forspring de trods alt har. tror desværre det er kendetegnende for hele europa i år - her har jeg lige fundet erantis i blomst bag i haven ;0) Håber I havde en helt fantastisk tur på trods ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nyt med genbrug

Nyt bed med genbrugsplanter har set dagens lys! Et mindre, men problematisk område blev udset til at blive et fint lille nyt bed. Selvsåede planter fra haven og plantegaver blev plantet i beddet

En par clematis' er plantet på et rionet for at skærme af mod kompostbeholderne. Men foran rionettet findes et mindre charmerende stykke, som er vældig synligt, når havehuset rundes. Tanken var at der skulle være græs, men området ligger i skygge fra stakittet, så græsset har meget ringe vilkår. 

Området går vi dagligt igennem, når vi skal hente æg og fodre hønsedamerne, så derfor er stykket blevet "en torn i øjet" og det blev besluttet, at stykket skulle blive et bed stedet. 
En hosta, som jeg fik af en kollega sidste efterår, blev plantet i hjørnet. Små søde primula, som jeg fik af en venindes mor forleden, blev delt og plantet i tre grupper. Flere planter har sået sig selv i haven og jeg var rundt at samle lidt ind; jakobsstige, blåaks og sibirisk portulak. Alle blev plantet …

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Flueben og oversigtsplan

Urtehavens stier er blevet befriet! Fiberdugen er klippet til og højbede præsenteres nu på bedste vis. Og et forsøg på at tegne haven på en oversigtsplan er gjort


1. maj blev fejret i haven idet urtehaven som udgangspunkt er blevet færdig. Nu mangles kun, at de står grønne og frodige - se det bliver også en fest. Dagen er brugt på at kravle rundt mellem bedene  for at klippe fiberdugen til, så den ikke ses længere. 
Og som det ses, så har det haft stor effekt. Småstenene står  nu flot frem og de fine højbede præsenteres på bedste vis. 
De seneste aftener er blevet brugt på et forsøg på at tegne haven ind på et oversigtskort. Det har faktisk været en ret sjov opgave, men også lidt besværligt lige at huske hvordan bedene er placeret. 
Jeg har været ude i haven at kigge et par gange under oversigtskortets tilblivelse, men på trods af det, så er bedene ikke tegnet helt korrekt op og oversigtskortet er på ingen måder målfast. Nå ja - og havehuset er blevet lidt skævt!
Jeg ved, at jeg har …