Gå videre til hovedindholdet

Italien

Sønnike, fodboldholdet og ialt 11 forældre inkl. undertegnede er ankommet til Italien.

Det var med store forventninger og håb om at komme til forår hernede. Men Italien har desværre haft den koldeste marts i 50 år, så ... Der er overskyet og ca. 6 grader. Men lidt foran er de dog.
Mirabelletræerne blomstrer og jeg så adskillige forsytia-buske stå helt gule. Men jeg har ingen forårsløg set overhovedet - er det mon normalt?

I eftermiddage skal vi til Verona og så håber jeg på at se lidt mere forår - det kunne være så godt.

Kommentarer

 1. Italien om foråret er ellers virkelig dejligt... men foråret må vist gemme sig et andet sted end hos os i Europa, uhh hvor er det koldt. Rigtig god tur til jer

  SvarSlet
 2. Jeg kender en som lige er kommet hjem fra Sydfrankrig, også der var det hundekoldt. Forhåbentlig god tur alligevel.

  SvarSlet
 3. Hvor skønt, Susanne! Hils dernede fra os her i det kolde nord!
  Og held og lykke med sønnike!

  SvarSlet
 4. Hej Susanne.Håber da i har en god tur,selv om vejret ikke er det bedste.Vi har haft sol det meste af dagen,men stadigt meget koldt om natten.
  Jeg har et års dag på bloggen i dag med en giveaway........håber du kan nå at deltage.God påske i Italien knus Jette

  SvarSlet
 5. God tur - hvordan vejret end er :-)

  SvarSlet
 6. Hej Susanne.
  Ja, det er jo ikke kun her i Danmark det er koldt. Man skulle næste tro vi er på vej ind i en istid, med de sidste års vintre vi har haft. Jeg hørte lige her den anden dag, at selvom indlandsisen smelter, så sner det mere inde på indlandsisen end det plejer, så der bliver dannet lige så meget is, som der smelter. Det havde jeg ikke hørt før.
  Jeg håber I får en fortsat god tur, og husk at nyde, at foråret trods alt er noget længere fremme end her hjemme.
  Fortsat god påske.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 7. uhmm Italien nu. DET må være skønt. Det er lidt ærgerligt, at der ikke er lidt flere plusgrader - men det er i hvert fald koldere i dk...

  SvarSlet
 8. Godt at se mirabellatræerne, så er der da lidt forår i Italien. Håber at du får en skøn tur og at du må se mere til foråret dernede:-)

  SvarSlet
 9. ....hvor ærgerligt - men alligevel skønt med det lille forspring de trods alt har. tror desværre det er kendetegnende for hele europa i år - her har jeg lige fundet erantis i blomst bag i haven ;0) Håber I havde en helt fantastisk tur på trods ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Madam Bæk's have med græsser

Jeg har fået mig én på have-opleveren -  jeg har været på besøg hos Madam Bæk, som har bloggen Et haveliv med sygdom. Jeg var inviteret i hendes have for at få inspiration til at "indføre" græsser i haven. Og der var masser af inspiration at hente.Jeg lagde meget mærke til, at der flere steder i haven var plantet store og høje græsser ud til kanten eller i forgrunden af et bed. Jeg har altid tænkt, at det høje skal plantes bagerst, men her lærte jeg, at det ser rigtig godt ud med græsser forrest.


Her er i det hele taget brugt mange høje græsser. Jeg har det selv svært ved at få højde i bedene og har en tendens til kun at vælge stauder, som ikke er voldsomt høje. Jeg må se at få lidt højde ind og specielt i husbedet kunne nogle af de høje græsser danne naturlige rum og dermed flere bede i det lange bed.  

Græsserne er bruge på forskellige måder i haven - her som en kant langs huset. Andre steder i samspil med stauder, buske eller et-årige.
Denne rødbrune New Zealanske Star s…