Gå videre til hovedindholdet

Varme tanker

Som mange andre bloggere vil jeg også dedikere dagens indlæg til de, som er ramt af cancer. En sygdom som vi alle frygter og som alt for mange desværre har alt for tæt inde på livet.
Med denne lyserøde collage vil jeg gerne sende rigtig mange varme og lyserøde tanker med ønsket om god bedring.

Kommentarer

 1. Flot collage, det var godt Katinka fik den gode idé.
  Lyserøde tanker også her fra.

  SvarSlet
 2. Dejligt at så mange støtter op om vores »kollegaer/havenisser« i Blogland.
  Lyserød hilsen tilbage.

  SvarSlet
 3. Tak. Sikke en kraftfuld, bedårende lyserød collage!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. ....en smuk, smuk tanke og en smuk collage ;0)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. En masse rosa hilsner lige tilbage - dejligt du også ville give et lyserødt bidrag;0)

  Dejlig søndag fra
  Katinka

  SvarSlet
 6. Dejligt at se så mange "lyserøde" indlæg rundt omkring, din er meget smuk:)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.