Gå videre til hovedindholdet

Up-date på Lucky number

Forleden skrev jeg et indlæg vedr. dahliaen 'Lucky Number'. Jeg havde købt tre knolde i én pakke og det viste sig, at i hverfald én af knoldene ikke var en 'Lucky Number'. Se evt. indlægget her.

Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af Plantorama, som havde læst indlægget. Plantorama mener, at der er sket en pakkefejl og beklager mange gange, at jeg har fået en anden knold end lovet på embalagen.

Men ikke nok med det, så ville de gerne kompensere  for fejlen ved at give mig tre dahlier i blomst. Det er et rigtig flot tilbud og jeg er meget imponeret over, at de har opsøgt mig på baggrund af et indlæg her på bloggen.

I går var jeg hos Plantorama i Hillerød for at vælge tre dahlier. Det var altså kræs at kunne vælge kvit og frit blandt de smukke dahlier, som de har fået hjem.Jeg valgte to skønne lyserøde dahlier, som jeg skal have plantet i mit lyserøde husbed. Øverst er det Dahlia 'Zarco' og under ses Dahlia XXL Aztec 'Veracruz'.

Desuden valgte jeg Dahlia 'Happy Romeo'. Fotoet yder ikke dahliaen retfærdighed, idet blomsterne er mere purpur-farvede end røde, som fotoet viser. Løvet er mørkt, så jeg håber derfor, at den kan passe i bedet med de mørke farver.


Og sådan endte "eventyret" med 'Lucky Number' så lykkeligt :-)

Kommentarer

 1. Det var service hold da op, jeg er imponeret. Så er der nogen, der læser vores indlæg. Super godt. Skønne dahliaer du har valgt. Jeg er vild med de to første billeder.

  SvarSlet
 2. Det må da siges, at være et endda meget pænt træk af Plantorama :-)

  SvarSlet
 3. Se det er service, sjovt at de læser med på din blog ;o) Flot valg den øverste er helt suveræn

  SvarSlet
 4. Det var da dejligt og en fin service! Hatten af for det!

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.Se det var en rigtig god historie.Så hjælper det at brogge sig.Og sikke tre flotte dahlia du har fået.Nyd dem! Knus jette

  SvarSlet
 6. Dejligt dejligt. Og det er nogle vild gode valg, du har lavet.

  Gad vide om Avisklipservice også dækker blogs eller om deres marketingchef læser med her på rullen?

  SvarSlet
 7. Det var meget flot service, og et super tilbud. De er meget skønne alle 3, men kan især godt lide den øverste.

  SvarSlet
 8. av, det var flot service - man kan blive glædelig overrasket.

  SvarSlet
 9. imponerende service ...
  VH Nina

  SvarSlet
 10. DET var skisme god service

  Jeg har selv Veracruz og ELSKER den!! Den er simpelthen så blomstervillig så det er en fryd :) Har haft blomster i dem siden starten af juli

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Svampe

Disse to forskellige svampe var at finde i græsplænen idag. Den hvide fandt jeg ikke mindre end ni af ialt. Ingen af os har viden om svampe, men kunne denne spises, så var der masser af føde i den, for de var store og tunge. Under den runde hat var der en hvid "hinde", som dog ikke var hel og derfor kunne lamellerne. Stokken var tyk og virkede massiv og sluttede af i en rund rod, hvorfor den var let at vælte.

Den naturbrune svamp med en blå ring i hatten var heldigvis ensom - den ser nemlig giftig ud. Læg mærke til edderkoppen på svampen - den ser ikke samme signal som jeg! Under den flade hat var der lameller og en meget tynd stok og da jeg ville vælte svampe gik hatten i stykker.

Alle ti svampe er fjernet fra græsplænen og smidt i skraldespanden. Vi skal have fødselsdagsgæster imorgen og deriblandt to mindre børn - vi tager ingen unødige risici med evt. giftige svampe her!

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)