Gå videre til hovedindholdet

Up-date på Lucky number

Forleden skrev jeg et indlæg vedr. dahliaen 'Lucky Number'. Jeg havde købt tre knolde i én pakke og det viste sig, at i hverfald én af knoldene ikke var en 'Lucky Number'. Se evt. indlægget her.

Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af Plantorama, som havde læst indlægget. Plantorama mener, at der er sket en pakkefejl og beklager mange gange, at jeg har fået en anden knold end lovet på embalagen.

Men ikke nok med det, så ville de gerne kompensere  for fejlen ved at give mig tre dahlier i blomst. Det er et rigtig flot tilbud og jeg er meget imponeret over, at de har opsøgt mig på baggrund af et indlæg her på bloggen.

I går var jeg hos Plantorama i Hillerød for at vælge tre dahlier. Det var altså kræs at kunne vælge kvit og frit blandt de smukke dahlier, som de har fået hjem.Jeg valgte to skønne lyserøde dahlier, som jeg skal have plantet i mit lyserøde husbed. Øverst er det Dahlia 'Zarco' og under ses Dahlia XXL Aztec 'Veracruz'.

Desuden valgte jeg Dahlia 'Happy Romeo'. Fotoet yder ikke dahliaen retfærdighed, idet blomsterne er mere purpur-farvede end røde, som fotoet viser. Løvet er mørkt, så jeg håber derfor, at den kan passe i bedet med de mørke farver.


Og sådan endte "eventyret" med 'Lucky Number' så lykkeligt :-)

Kommentarer

 1. Det var service hold da op, jeg er imponeret. Så er der nogen, der læser vores indlæg. Super godt. Skønne dahliaer du har valgt. Jeg er vild med de to første billeder.

  SvarSlet
 2. Det må da siges, at være et endda meget pænt træk af Plantorama :-)

  SvarSlet
 3. Se det er service, sjovt at de læser med på din blog ;o) Flot valg den øverste er helt suveræn

  SvarSlet
 4. Det var da dejligt og en fin service! Hatten af for det!

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.Se det var en rigtig god historie.Så hjælper det at brogge sig.Og sikke tre flotte dahlia du har fået.Nyd dem! Knus jette

  SvarSlet
 6. Dejligt dejligt. Og det er nogle vild gode valg, du har lavet.

  Gad vide om Avisklipservice også dækker blogs eller om deres marketingchef læser med her på rullen?

  SvarSlet
 7. Det var meget flot service, og et super tilbud. De er meget skønne alle 3, men kan især godt lide den øverste.

  SvarSlet
 8. av, det var flot service - man kan blive glædelig overrasket.

  SvarSlet
 9. imponerende service ...
  VH Nina

  SvarSlet
 10. DET var skisme god service

  Jeg har selv Veracruz og ELSKER den!! Den er simpelthen så blomstervillig så det er en fryd :) Har haft blomster i dem siden starten af juli

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Madam Bæk's have med græsser

Jeg har fået mig én på have-opleveren -  jeg har været på besøg hos Madam Bæk, som har bloggen Et haveliv med sygdom. Jeg var inviteret i hendes have for at få inspiration til at "indføre" græsser i haven. Og der var masser af inspiration at hente.Jeg lagde meget mærke til, at der flere steder i haven var plantet store og høje græsser ud til kanten eller i forgrunden af et bed. Jeg har altid tænkt, at det høje skal plantes bagerst, men her lærte jeg, at det ser rigtig godt ud med græsser forrest.


Her er i det hele taget brugt mange høje græsser. Jeg har det selv svært ved at få højde i bedene og har en tendens til kun at vælge stauder, som ikke er voldsomt høje. Jeg må se at få lidt højde ind og specielt i husbedet kunne nogle af de høje græsser danne naturlige rum og dermed flere bede i det lange bed.  

Græsserne er bruge på forskellige måder i haven - her som en kant langs huset. Andre steder i samspil med stauder, buske eller et-årige.
Denne rødbrune New Zealanske Star s…