Gå videre til hovedindholdet

Up-date på Lucky number

Forleden skrev jeg et indlæg vedr. dahliaen 'Lucky Number'. Jeg havde købt tre knolde i én pakke og det viste sig, at i hverfald én af knoldene ikke var en 'Lucky Number'. Se evt. indlægget her.

Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af Plantorama, som havde læst indlægget. Plantorama mener, at der er sket en pakkefejl og beklager mange gange, at jeg har fået en anden knold end lovet på embalagen.

Men ikke nok med det, så ville de gerne kompensere  for fejlen ved at give mig tre dahlier i blomst. Det er et rigtig flot tilbud og jeg er meget imponeret over, at de har opsøgt mig på baggrund af et indlæg her på bloggen.

I går var jeg hos Plantorama i Hillerød for at vælge tre dahlier. Det var altså kræs at kunne vælge kvit og frit blandt de smukke dahlier, som de har fået hjem.Jeg valgte to skønne lyserøde dahlier, som jeg skal have plantet i mit lyserøde husbed. Øverst er det Dahlia 'Zarco' og under ses Dahlia XXL Aztec 'Veracruz'.

Desuden valgte jeg Dahlia 'Happy Romeo'. Fotoet yder ikke dahliaen retfærdighed, idet blomsterne er mere purpur-farvede end røde, som fotoet viser. Løvet er mørkt, så jeg håber derfor, at den kan passe i bedet med de mørke farver.


Og sådan endte "eventyret" med 'Lucky Number' så lykkeligt :-)

Kommentarer

 1. Det var service hold da op, jeg er imponeret. Så er der nogen, der læser vores indlæg. Super godt. Skønne dahliaer du har valgt. Jeg er vild med de to første billeder.

  SvarSlet
 2. Det må da siges, at være et endda meget pænt træk af Plantorama :-)

  SvarSlet
 3. Se det er service, sjovt at de læser med på din blog ;o) Flot valg den øverste er helt suveræn

  SvarSlet
 4. Det var da dejligt og en fin service! Hatten af for det!

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.Se det var en rigtig god historie.Så hjælper det at brogge sig.Og sikke tre flotte dahlia du har fået.Nyd dem! Knus jette

  SvarSlet
 6. Dejligt dejligt. Og det er nogle vild gode valg, du har lavet.

  Gad vide om Avisklipservice også dækker blogs eller om deres marketingchef læser med her på rullen?

  SvarSlet
 7. Det var meget flot service, og et super tilbud. De er meget skønne alle 3, men kan især godt lide den øverste.

  SvarSlet
 8. av, det var flot service - man kan blive glædelig overrasket.

  SvarSlet
 9. imponerende service ...
  VH Nina

  SvarSlet
 10. DET var skisme god service

  Jeg har selv Veracruz og ELSKER den!! Den er simpelthen så blomstervillig så det er en fryd :) Har haft blomster i dem siden starten af juli

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nyt med genbrug

Nyt bed med genbrugsplanter har set dagens lys! Et mindre, men problematisk område blev udset til at blive et fint lille nyt bed. Selvsåede planter fra haven og plantegaver blev plantet i beddet

En par clematis' er plantet på et rionet for at skærme af mod kompostbeholderne. Men foran rionettet findes et mindre charmerende stykke, som er vældig synligt, når havehuset rundes. Tanken var at der skulle være græs, men området ligger i skygge fra stakittet, så græsset har meget ringe vilkår. 

Området går vi dagligt igennem, når vi skal hente æg og fodre hønsedamerne, så derfor er stykket blevet "en torn i øjet" og det blev besluttet, at stykket skulle blive et bed stedet. 
En hosta, som jeg fik af en kollega sidste efterår, blev plantet i hjørnet. Små søde primula, som jeg fik af en venindes mor forleden, blev delt og plantet i tre grupper. Flere planter har sået sig selv i haven og jeg var rundt at samle lidt ind; jakobsstige, blåaks og sibirisk portulak. Alle blev plantet …

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Flueben og oversigtsplan

Urtehavens stier er blevet befriet! Fiberdugen er klippet til og højbede præsenteres nu på bedste vis. Og et forsøg på at tegne haven på en oversigtsplan er gjort


1. maj blev fejret i haven idet urtehaven som udgangspunkt er blevet færdig. Nu mangles kun, at de står grønne og frodige - se det bliver også en fest. Dagen er brugt på at kravle rundt mellem bedene  for at klippe fiberdugen til, så den ikke ses længere. 
Og som det ses, så har det haft stor effekt. Småstenene står  nu flot frem og de fine højbede præsenteres på bedste vis. 
De seneste aftener er blevet brugt på et forsøg på at tegne haven ind på et oversigtskort. Det har faktisk været en ret sjov opgave, men også lidt besværligt lige at huske hvordan bedene er placeret. 
Jeg har været ude i haven at kigge et par gange under oversigtskortets tilblivelse, men på trods af det, så er bedene ikke tegnet helt korrekt op og oversigtskortet er på ingen måder målfast. Nå ja - og havehuset er blevet lidt skævt!
Jeg ved, at jeg har …