Gå videre til hovedindholdet

Have-foto-sjov med MarbleCam

Forleden dag fandt jeg en ny app til Iphone og jeg måtte selvfølge straks i gang i haven. Storkenæben blev et af mine første ofre.


Det er da 'sjovt' - og så er app'en tilmed gratis.

Update; jeg fik ikke skrevet app'ens navn på dette indlæg. App'en hedder MarbleCam

Kommentarer

 1. Det kan man vist kalde en skør kugle, hi hi :o)

  SvarSlet
 2. Sjov ide. Hvad hedder den app? Det kunne være sjovt at lege lidt ;-)

  SvarSlet
 3. Sjovt! Men du glemte atfortælle os hvad det er for en App.. :-)

  SvarSlet
 4. Det ser sjovt ud - det må da prøves, en verden af storkenæb - og ja, vi må lige have navnet på den app.....!

  SvarSlet
 5. Den er sjov - det blir ligesom de glas brevholdere man kan købe med blomster og andre fine ting støbt i ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Susanne.sjovt legetøj,men har ikke en iphone.
  god dag med din nye app.Jette

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.