Gå videre til hovedindholdet

Solnedgang

Sikke dog en smuk og vidunderlig solnedgang naturen berigede os med idag. Og jeg vil gøre Lisbeth kunsten efter og vise nogle billeder derfra.


Da jeg sad i sofaen og læste alle jeres skønne blogs, slog jeg lige et blik ud af stuevinduerne og så mødte jeg dette skønne scenarie. Det medførte, at jeg måtte en tur i haven, for at se solnedgangen fra en anden vinkel og jeg fandt andre smukke motiver.Vi bor i et parcelhuskvarter, så derfor er billederne taget over hustagene. Men se alle de mindre kønne træer, som er savet delvis ned. Det er meget tydeligt, nu alle træerne står uden blade. Mon ikke det er  halvhjertede forsøg på at få lidt lys og sol ind i haverne.

Det har jo været et skjønne vejr idag med høj - øh lav sol, men masser af sol hele dagen. Men selvom det varmede dejligt, så var det alligevel s..... koldt, at stå på sidelinien på en frossen grusbane, for at se P spille fodboldkamp i formiddags. Heldigvis vandt de, så det kunne da i det mindste give den indre varme ;-)

Kommentarer

 1. Wow nogle farver. Sådanne oplevelser kan jeg blive høj på.
  Tak for det dejlige syn og ha' nu en dejlig aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke til at se sig mæt på - godt at solen går ned på et tidspunkt for ellers .....
   Jeg er helt sikker på, at vi får en dejlig aften - ønsker det samme for dig :-)

   Slet
 2. Ja himlen var helt orange-rød i dag ved solnedgang :-)
  Vi var på landet i dag, og kunne rigtigt se og nyde solnedgangen .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må have være flot et flot skude ud over det åbne landskab - håber I tog jer tid til at falde i svime sammen :-)

   Slet
 3. En flammende smuk afslutning på en skøn dag :-)

  Lyder lidt koldt at stå stille på en fodboldbane, så godt de vandt!

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var s... koldt, så nu har jeg investeret i vinterstøvler :-)

   Slet
 4. Tillykke med sejren til P og hans mor.

  Dejlige solnedgangs-billeder. Tak, fordi du deler dem med os, der ikke nåede at se den :o)

  Ha' en dejlig aften
  Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ærgerligt, at du ikke nåede at se den - den var rigtig smuk :-)

   Slet
 5. Det var en forrygende solnedgang... :o)

  Sig mig hvad er det nu for en fin svarfunktion du har fundet frem...??? Der sker ting og sager på Blogger eller hva'!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er blogger, som har været på spil. Kan ikke helt finde ud af, om jeg kan lide det. På den ene side, kan jeg godt lige, at jeg nu kan svare dig direkte. På den anden side, så tager det længere tid at svare mange. Tror jeg hælder til at være positv :-)

   Slet
 6. Smuk smuk finale Susanne. Trods hustage.....har selv en del af dem i nabolaget så der er langt til horisonten ;0)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal heldigvis ikke så langt, for at finde uhindret udsigt til horisonten, men dette var nu smukt alligevel :-)

   Slet
 7. Smuk, smuk himmel :-)
  Jeg overvejede også tidliger at skifte til denne smarte svar-på-hvert-indlæg-funktion, men jeg var lidt nervøs for, om der så igen var nogen, der ikke kunne lægge kommentarer. Så jeg har i første omgang valgt at holde fast i pop-op-vinduet, som tilsyneladene virker for alle. Men måske skulle jeg alligevel give det et forsøg, for det er da lidt smart det her :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Dette har blogger valgt at lave sådan - jeg har ikke ændret opsætningen. Håber at alle kan kommentere, men har nu ikke tidligere hørt om, at der var nogle, som ikke kunne - eller måske hører jeg netop ikke fra dem ;-)

   Slet
 8. Hej Susanne
  Ja, sikken dejlig dag - og en smuk afslutning! Himlen blev bare smukkere og smukkere her. Jeg var også ude at fotografere, med den yngste hastigt proppet i barnevognen da jeg opdagede den flotte himmel. Da vi så kom ind igen, og var kommet af tøjet, så var himlen totalt mørkerød! Nå, det må jeg gemme på nethinden, fik "kun" de mere lyserøde skyer (;-)) fanget i dag. De er vel heller ikke de værste at samle på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med sådanne billeder på nethinden :-)

   Slet
 9. Super flotte billeder af solnedgangen. De nøgne træer giver en smuk effekt.
  Til med sejren til sønnike :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det giver lidt dybde i billedet :-)

   Slet
 10. Flot Susanne, det har været en fantastisk solskinsdag, vi har også skønne billeder med hjem fra Sønderjylland, det kommer med i morgen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver spændende at se :-) Håber I har haft en dejlig tur :-)

   Slet
 11. Super flotte billeder. Dejlig solnedgangsstemning.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 12. Det var dejlige billeder. Kan godt forstå, at du nød det smukke syn. Sjov iagttagelse med de nedsavede træer. Du har nok ret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mon ikke haverne har manglet sol?

   Slet
 13. Skønt - ja det må du nok sige... fantastiske billeder du har taget :o)
  Der vises mange solop- og nedgangs billeder for tiden, men dem kan vi heller ikke få for mange af... den ene smukkere end den anden :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, der vises mange smukke solop- og nedgange :-)

   Slet
 14. Flotte billeder endnu engang :-)
  Jeg har helt glemt at takke for de fine Hosta frø. Jeg fik fra både dig og Gitte oghar netop i dag sået dem alle. Er meget spændt på om de kommer op - det er jo det rene papirsfrø..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :-) Ja, frøene er tynde og der var masser af frø i bare én blomsterstand :-) Jeg er sikker på, at de også spirer hos dig - god fornøjelse

   Slet
 15. Tja, det meste er jo sagt allerede - men du har virkelig fanget nogle dejlige minutter af solens gang på himlen.

  ... Og der er ikke problemer med at komme til at kommentere hos dig.

  kh Ulla

  SvarSlet
 16. Ja, det var virkelig en smuk solnedgang. Vi stod også og nød den, men indendørs :-)
  Og du har ret i at der godt nok er nogen som har savet gevaldigt i de stakkels træer. Godt der er blade på igen snart :-)
  Tillykke med sejren.

  SvarSlet
 17. Rigtig gode billeder af en smuk solnedgang, og så har i endnu telefontråde. Det gør billederne endu smukkere.
  Tak for kigget.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Havestuen

Resultatet af havehusets forvandling blev aldrig vist! For et par år siden blev havehuset piftet op, men resultatet blev aldrig vist her på bloggen - kun før billeder blev vist. Det vil jeg råde bod på nu 

For to år siden, da sønnike blev konfirmeret, besluttede jeg at havehuset skulle ryddes og piftes op, så det var muligt for gæsterne at sidde der og få sig en kop eftermiddagskaffe - og selvfølgelig, så vi selv kunne bruge den efterfølgende. Det var noget af et arbejde og du kan se her og her, hvad udgangspunktet var.


Havehuset var blevet brugt til opbevaring af blandt andet gamle møbler, fortrinsvis arvestykker, som jeg ikke lænede at smide ud grundet affektionsværdi. Vores tidligere bolig var en gammel firlænget gård, hvor gamle møbler passede rigtigt fint i miljøet, men i vores nuværende bolig passer de ikke.

Derfor blev det besluttet, at havehuset skulle indrettes i den romantiske stil således at nogle af de gamle møbler kunne passe ind der. Det hvide bor på ovenstående billed…

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.