Gå videre til hovedindholdet

Så du julelysshowet i TV2 nyhederne?

Vores næsten nabo (ja, de bor vel en lille km fra os og her på landet.... ) har godt gang i det årlige julelysshow og idag var der et indslag i TV2-nyhederne om showet.


Hus og have er fyldt med julelys i forskellige farver og figurer. Og der er tilsat lyd, hvis bilens radio indstilles på 99,4. Lysshow er programmeret til at "spille" sammen med julemusikken. Du kan se mere på Ganløse Juls hjemmeside her.

Lokalavisen været forbi og har lavet et lille videoklip med Kim, som har juleshowet og dens programmering som hobby året rundt. Og hvert år tilføjer han nyt at se og høre.


Så skal du/I ud på en køretur i det Nordsjællandske, så er Ganløse Jul et rigtig godt udflugtsmål og du kan se det frem til d. 8. januar 2011. Jeg tror, at det er en dejlig oplevelse specielt for børn, men også dejlig for de voksne.

Og selvom jeg kører forbi stort set hver dag og har set det flere år, så skal jeg da lige holde stille og se lysshowet nogle gange hver december - jeg har allerede været der et par gange.

Kommentarer

 1. IMPONERENDE! Nogen bruger al deres tid på at tænke i planter til haven. Andre på at tilrettelægge det helt rigtige julelysshow. Det må tage afsindig lang tid at få timet lysene, så de følger musikken. Respekt :-)

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor er det vildt! Jeg sidder her med et stort smil :-) Og jeg er ellers slet ikke til den slags..

  SvarSlet
 3. Sad lige og kiggede på hvem der linker til vores hjemmeside www.ganlosejul.dk og fandt din blog.

  Takker for roserne ang. vores Julelysshow :-)

  God Jul :-)
  Familien Lund

  SvarSlet
 4. HOLD da op. Sidder med en lille smil om munden. Imponerende. Er normalt heller ikke til alle de lys, men det her er godt nok i en klasse for sig. Hvordan pokker finder man dog på at lave sådan et værk:):)

  Tak for kigget.......og GOD JUL

  SvarSlet
 5. Jeg ved nu ikke rigtigt...ja der ligger mange timer i det..men - det´er sgu ikke særlig kønt!!

  SvarSlet
 6. @ Birgitte; ja det er et imponerende lysshow, som det må tage rigtig lang tid at programmere - og det er fascinerende at se på live :-)

  @ Helena; ja det er til at blive glad i låget af :-)

  @ Familien Lund; hyggeligt med et besøg fra jer - det er et rigtigt flot lysshow - jeg glæder mig hvert år til, at I "åbner". Det er = december og jul :-) I ønskes også en dejlig jul og tak for showet :-)

  @ Lise Lotte; med sådan et stort "værk", så skal der vist arbejdes mange timer, for at få det til at gå op i en højere enhed. Spm Birgitte skriver, så planlægger vi have året rundt og familien Lund planlægger juleshow :-)

  @ Anonym; ingen tvivl - der ligger rigtig mange timer i det :-)

  SvarSlet
 7. Der må jeg tilstå, at jeg er stået af. Alt det blinken er ikke lige mig. For mig skal det være hvid/gule lys der ikke blinker.
  Det er helt sikkert noget af et blikfang :-) men smag og behag er gudskelov forskelligt :-D

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 8. Hej Heaven
  Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår

  SvarSlet
 9. @ Madam Bæk; jeg synes jo, at så stort et lysshow og opsat på denne måde, er vild fascinerende :-) Men du har ret - smag og behag er forskelligt.

  @ Tim; mange tak og i lige måde. Og tak for at du lige smuttede forbi og lagde en personlig hilsen :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Havestuen

Resultatet af havehusets forvandling blev aldrig vist! For et par år siden blev havehuset piftet op, men resultatet blev aldrig vist her på bloggen - kun før billeder blev vist. Det vil jeg råde bod på nu 

For to år siden, da sønnike blev konfirmeret, besluttede jeg at havehuset skulle ryddes og piftes op, så det var muligt for gæsterne at sidde der og få sig en kop eftermiddagskaffe - og selvfølgelig, så vi selv kunne bruge den efterfølgende. Det var noget af et arbejde og du kan se her og her, hvad udgangspunktet var.


Havehuset var blevet brugt til opbevaring af blandt andet gamle møbler, fortrinsvis arvestykker, som jeg ikke lænede at smide ud grundet affektionsværdi. Vores tidligere bolig var en gammel firlænget gård, hvor gamle møbler passede rigtigt fint i miljøet, men i vores nuværende bolig passer de ikke.

Derfor blev det besluttet, at havehuset skulle indrettes i den romantiske stil således at nogle af de gamle møbler kunne passe ind der. Det hvide bor på ovenstående billed…

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.