Gå videre til hovedindholdet

Hvor er vi på vej hen?

Hvor er der i disse dage mange smukke solnedgange. Og idag var ingen undtagelse. Jeg smed derfor bilen ind på en rasteplads for at skyde et par billeder.


Dette motiv kunne jeg ikke stå for. For gad vide hvad der sker, hvor alle fly-sporrene samles? Mon det er Copenhagen Airport der findes derude i det fjerne? Jeg tror det - retningen er vist god nok.


Nu jeg var igang med at smide rundt med bilen, så røg den også op på fortovet i vores lille landsby. Kirken og de stynede træer stod så smukt i silhuet.

Kommentarer

 1. Meget smukke billeder. Bare jeg havde til til den slags i øjeblikket :-)

  SvarSlet
 2. Ja - hvor er det smukt. Det varer så kort mens solnedgangen sker, så det er godt at have kameraet til af fastholde skønheden.
  Fortsat god aften

  SvarSlet
 3. @ Madam Bæk; håber du får mere tid med tiden.

  @ Berit; ja det gælder om at have kameraet lige ved hånden, for som du siger, så varer det så kort.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fine billeder - og skøn kirke i silhuet.

  SvarSlet
 5. Solop-og nedgange er dejlige og silhuetter af træer kirker eller andet er også et dejligt syn. Tak for det ;o)

  SvarSlet
 6. Sig mig, har du altid cameraet med dig på din vej?... God idé åbenbart, for så får man sådanne billeder.

  Billedet af kirken i silhuet er da årets postkortbillede. Tillykke!

  SvarSlet
 7. @ Lene; ja, det leder helt tankerne hen på H.C. Andersen og hans klippede sllhuetter :-)

  @ Lisbeth; ja der er mange skønne motiver og det gælder bare om at få øje på dem :-)

  SvarSlet
 8. En rigtig fotograf skyr ingen midler ;-). Fine billeder! Godt du smed rundt med bilen.

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Bliv du bare ved, med at smide rundt, med din bil, hvis der kommer så´ gode billeder ud af det ;-D
  Tror mange ser smukke motiver når de er ude og køre (jeg gør i hvertfald) men så har man ikke lige sit kamera ved hånden :-( øv
  Ha´en dejlig dag.
  Vh. Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 10. Hej Susanne..
  Sikke nogle flotte billeder..Kan godt forstå at du "smed" bilen ind :) Jeg er glad for de samme motiver som dig så synes dine indlæg er skønne med de gode billeder :)
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 11. Hvor er dine solnedgangsbilleder dog smukke. Rigtig fin at man kan se sporene efter flyene.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 12. Hvor kønt Sikke en himmel. Super godt fanget. Jeg kan også godt lide silhouetten af træet på det øverste billede. Det ser så flot ud.

  SvarSlet
 13. Sikke nogle smukke billeder :-)

  SvarSlet
 14. Tak for alle jeres dejlige kommetarer. Og der kommer helt sikkert ferle billeder af samme skuffe, for jeg får forhåbentligt snart en erstatning for det stjålne DSLR-kamera. Ih hvor jeg glæder mig :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Det var så præriebedet

Eftermiddagens projekt har været tilplantning af præriebedet. Poul Pedersen fra Overdam Planteskole har hjulpet mig med at lave en plan over bedet samt en beregning af, hvor mange planter jeg havde behov for.

Det er første gang ever, at jeg køber planter til et helt bed på én gang, så det har været rigtig dejligt, at han ville hjælpe mig med at lave en plan og få overblikket. Men samtidig er det også lidt overvældende, at købe 54 planter på én gang på trods af, at det er fødselsdagspenge, som jeg har sparet sammen i nogle år.
Bedet er ikke helt så kantet, som skitseret på tegningen - ca. 6 x 4 x 3 m - men det er jo også kun et forslag at gå ud fra. En rigtig brugbar én af slagsen.

Men da det er første gang, at jeg skulle tilplante så stort et bed, måtte jeg have bambuspindende frem for at afmærke målene. Det gav mig et godt overblik, men planteplanen blev ikke helt holdt alligevel.

I bedet har jeg plantet;
1 = 3 rishirse (Panicum virgatum 'Northwind')
2 = 11 purpursolhat (7 E…

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…