Gå videre til hovedindholdet

Hvor er vi på vej hen?

Hvor er der i disse dage mange smukke solnedgange. Og idag var ingen undtagelse. Jeg smed derfor bilen ind på en rasteplads for at skyde et par billeder.


Dette motiv kunne jeg ikke stå for. For gad vide hvad der sker, hvor alle fly-sporrene samles? Mon det er Copenhagen Airport der findes derude i det fjerne? Jeg tror det - retningen er vist god nok.


Nu jeg var igang med at smide rundt med bilen, så røg den også op på fortovet i vores lille landsby. Kirken og de stynede træer stod så smukt i silhuet.

Kommentarer

 1. Meget smukke billeder. Bare jeg havde til til den slags i øjeblikket :-)

  SvarSlet
 2. Ja - hvor er det smukt. Det varer så kort mens solnedgangen sker, så det er godt at have kameraet til af fastholde skønheden.
  Fortsat god aften

  SvarSlet
 3. @ Madam Bæk; håber du får mere tid med tiden.

  @ Berit; ja det gælder om at have kameraet lige ved hånden, for som du siger, så varer det så kort.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fine billeder - og skøn kirke i silhuet.

  SvarSlet
 5. Solop-og nedgange er dejlige og silhuetter af træer kirker eller andet er også et dejligt syn. Tak for det ;o)

  SvarSlet
 6. Sig mig, har du altid cameraet med dig på din vej?... God idé åbenbart, for så får man sådanne billeder.

  Billedet af kirken i silhuet er da årets postkortbillede. Tillykke!

  SvarSlet
 7. @ Lene; ja, det leder helt tankerne hen på H.C. Andersen og hans klippede sllhuetter :-)

  @ Lisbeth; ja der er mange skønne motiver og det gælder bare om at få øje på dem :-)

  SvarSlet
 8. En rigtig fotograf skyr ingen midler ;-). Fine billeder! Godt du smed rundt med bilen.

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Bliv du bare ved, med at smide rundt, med din bil, hvis der kommer så´ gode billeder ud af det ;-D
  Tror mange ser smukke motiver når de er ude og køre (jeg gør i hvertfald) men så har man ikke lige sit kamera ved hånden :-( øv
  Ha´en dejlig dag.
  Vh. Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 10. Hej Susanne..
  Sikke nogle flotte billeder..Kan godt forstå at du "smed" bilen ind :) Jeg er glad for de samme motiver som dig så synes dine indlæg er skønne med de gode billeder :)
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 11. Hvor er dine solnedgangsbilleder dog smukke. Rigtig fin at man kan se sporene efter flyene.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 12. Hvor kønt Sikke en himmel. Super godt fanget. Jeg kan også godt lide silhouetten af træet på det øverste billede. Det ser så flot ud.

  SvarSlet
 13. Sikke nogle smukke billeder :-)

  SvarSlet
 14. Tak for alle jeres dejlige kommetarer. Og der kommer helt sikkert ferle billeder af samme skuffe, for jeg får forhåbentligt snart en erstatning for det stjålne DSLR-kamera. Ih hvor jeg glæder mig :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Nedklipning af katteurt

Katteurten Nepeta faassenii 'Six hills Giants' lever op til sit navn og jeg skal love for, at den er blevet stor - stor og smuk var den, da den stod med alle de smukke blå blomster i fuld flor. Og den har været så velbesøgt af de flittige brumbassser.

En ulempe ved den er dog, at den falder til siden og derved bliver lidt bar i midten. Derfor fylder den ret meget - jeg tror, at én plante har fyldt 1,5x1,5 m. Derfor har den også klemt nogle af de planter, som jeg har sat i bedet. Måske har jeg plantet for tæt, men så er planten for stor.
Så istedet har jeg midlertidigt sat en stump rionet op, så plantestilkene er blevet løftet fra jorden og der er givet plads til andre planter. Dette må blive min fremtidige løsning - dog med rionet hele vejen rundt om planten - da jeg gerne vil beholde katteurten i haven.

Da jeg så, at der var friske grønne skud i midten af planterne, så var jeg kvik med saksen - væk med de horisontale, halv visne og afblomstrede grene. Og tilbage stod friske b…