Gå videre til hovedindholdet

Lyserød lørdag

Med inspiration fra Støt Brysterne til lyserød lørdag, har jeg været i haven for at finde lyserøde blomster. Min støtte til dagen foretages uden yderligere kommentarer!Kommentarer

 1. God idémed billeder af lyserøde blomster i anledning af dagen.

  SvarSlet
 2. @ Lisbeth; ja, det er en god sag at støtte :-)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder til en god sag :-)

  SvarSlet
 4. Lyserøde ER bare en god farve. Smukke billeder.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker lyserødt. Smukke billeder til sådan en dag.

  SvarSlet
 6. Ina, Ulla og Birgitte; ja det ere n god sag!

  SvarSlet
 7. smukke billeder der støtter en smuk sag :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Fine lyserøde billeder i dagens anledning - og hvor er den sjov den prikkede/spættede, hvad kan den mon hedde?

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder, passer perfekt til dagens anledning !! ;)

  SvarSlet
 10. Skønne blomsterbilleder og farve der passer til dagen.

  SvarSlet
 11. @ Helle; det er en hvid rose, som stod i haven da vi overtog, så ingen navn. Og de lyserøde prikker plejer den ikke at have, men jeg syntes det var lidt sjovt!

  @ Tim; :-)

  @ Kom så igang; :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)