Gå videre til hovedindholdet

Lyserød lørdag

Med inspiration fra Støt Brysterne til lyserød lørdag, har jeg været i haven for at finde lyserøde blomster. Min støtte til dagen foretages uden yderligere kommentarer!Kommentarer

 1. God idémed billeder af lyserøde blomster i anledning af dagen.

  SvarSlet
 2. @ Lisbeth; ja, det er en god sag at støtte :-)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder til en god sag :-)

  SvarSlet
 4. Lyserøde ER bare en god farve. Smukke billeder.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker lyserødt. Smukke billeder til sådan en dag.

  SvarSlet
 6. Ina, Ulla og Birgitte; ja det ere n god sag!

  SvarSlet
 7. smukke billeder der støtter en smuk sag :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Fine lyserøde billeder i dagens anledning - og hvor er den sjov den prikkede/spættede, hvad kan den mon hedde?

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder, passer perfekt til dagens anledning !! ;)

  SvarSlet
 10. Skønne blomsterbilleder og farve der passer til dagen.

  SvarSlet
 11. @ Helle; det er en hvid rose, som stod i haven da vi overtog, så ingen navn. Og de lyserøde prikker plejer den ikke at have, men jeg syntes det var lidt sjovt!

  @ Tim; :-)

  @ Kom så igang; :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.

Ukrudt top tre

Alle kæmper vist med hvert sit ukrudt i haven - jeg gør ihvertfald. Ina fra Anna's plads havde forleden dag et indlæg om de tre 'værste' ukrudt i hendes have. Den tråd vælger jeg at tage op.


Helt uden overdrivelse og yderligere overvejelse, så går første pladsen til skvalderkålen. Den er (næsten) umulig at komme af med og breder sig vildt og voldsomt, hvis den får lov. Jeg har endnu ikke lykkedes med at få ryddet et bed for skvalderkål, for blot et enkelt lille stykke rod, bliver hurtigt til et helt bed.

Der er dog en del forslag til planter, som kan klare sig mod skvalderkålen og lukke af for lys til dens fotosyntese og dermed hindrer den i at vokse - se bl.a. denneartikel. Berit fra Irishaven har skrevet et indlæg om kulsukker mod skvalderkål og jeg har selv skrevet et indlæg om stor tusindstråle.


Andenpladsen går til dette ukrudt, som jeg måtte finde navnet på i Ukrudtsnøglen. Jeg fandt frem til, at det må være en lav ranunkel.  Den spreder sig ivrigt i græsplænen og …