Gå videre til hovedindholdet

Dejlig dag med blogtræf

Det har været et herlig blogtræf med glade og søde havebloggere. Vi mødtes alle sammen kl. 12 i Landbohøjskolens have LIFE - det var virkeligt sjovt at hilse på alle og se ansigterne bag bloggene.Vi havde derefter mulighed for at gå en tur rundt i haven og vi jeg skal da lige love for, at snakken gik omkring de forskellige planter. Og jeg må sige, at det er en dejlig have med rigtig mange spændende planter, så der var masser at snakke om. 


Vi slog os ned på plænen på medbragte tæpper for at spise en dejlig sandwich fra havens café. Den livlige snak fortsatte og bla. fik vi snakket lidt om vores blogge og 'blogeffekter'. 

Efter frokost var det tid til frø- og plantebytte. Og jeg var heldig at få lidt godter med hjem - både planter og frø :-)


Derefter var vi en tur i haven på den anden side af vejen. Igen var der meget snak både om havens planter og så var det jo helt naturligt, at vi måtte høre lidt om hinandens haver og projekter.  

Så helt som planlagt var det en dag med fokus på have, planter og blogge. Det har bare været så dejligt. Tak til alle I dejlige havebloggere, som deltog i træffet - det var herligt at møde og snakke med jer. 
Og ikke mindst en stor tak til Birgitte, Ina og Berit, som havde stået for det store arbejde med at få blogtræffet arrangeret. 

Og ikke nok med, at vi fik os rigtig gode snakke undervejs, så er der planer om, at vi skal prøve noget lignende igen og der var flere idéer til emner. Nu håber jeg, at der er én eller flere som tager tråden op og arrangerer endnu et blogtræf - jeg vil helt sikkert gerne deltage igen.

Kommentarer

 1. Det ser hyggeligt ud, og hvor har i været heldige med vejret :-)
  Det må virkelig være sjovt/spændende at hilse på de ansigter, der er bag de forskellige haveblogs.
  Ville gerne have deltaget, men igen i denne weekend skulle min mand bruge bilen i arbejdsmæssig sammenhæng, og offentlig transport Billund-Kbh. og retur, synes jeg var lige i overkanten.

  SvarSlet
 2. @ Vivik; vi var rigtig heldige med vejret. Det var en rigtig dejlig dag, så det var rigtig ærgerligt, at du ikke havde mulighed for at deltage - det havde været hyggeligt at møde dig også IRL :-) Er der iøvrigt ikke rimeligt billige flybilletter Billund-Kbh?

  Nuvel, som jeg skriver, så bliver der sandsynligvis et nyt blogtræf igen, så håber vi, at du kan komme med :-)

  SvarSlet
 3. I har da haft en rigtig hyggelig dag, lyder det til - ideen var god, desværre kunne jeg ikke i dag, men måske en anden gang. Det kunne være sjovt at få hilst på nogle af jer :)

  Ulla

  SvarSlet
 4. @ Ulla; Ærgerligt, at du ikke kunne deltage, for det var rigtig hyggeligt at hilse på og snakke med. Håber du kan være med næste gang :-)

  SvarSlet
 5. Tak for sidst, det var en rigtig hyggelig dag og dejligt at møde dig og alle de andre. Jeg deltager også gerne igen.

  SvarSlet
 6. Skønt at møde dig og de andre IRL, Susanne!

  Jeg er slet ikke færdig med at snakke have og blogging med jer, så jeg synes klart at vi skal arrangere noget i den lange og kedsom vinter!

  Knus fra
  Marianne
  Den Hæebredende Have

  SvarSlet
 7. @ Annette; Selv tak Annette :-) Jeg håber virkeligt, at vi kan få noget arrangeret, så vi kan mødes igen :-)

  @ Marianne; det kunne være så hyggeligt at mødes igen - der er jo masser af emner at tage fat på - også i den lange kedsommelige weekend :-)

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig eftermiddag - hvor var det hyggeligt at møde dig Susanne :-)

  SvarSlet
 9. Tak for en rigtig fin dag. Også jeg er klar til en ny omgang, næste gang det bliver aktuelt. Det var sjovt at mødes med alle de digitale venner, og jeg fik et par nye links på min blog-liste. Super!

  SvarSlet
 10. @ Signe; tak i lige måde :-)

  @ Rikke; vi må krydse fingre for, at én eller flere af os får arrangeret en ny dag - det kunne være så hyggeligt :-)

  SvarSlet
 11. Det var en helt fantastisk dejlig dag og super skønt at møde dig Susanne ;0) Omgivelserne var helt fantastiske og vejret lige så......så kan man ikke forlange meget mere når omkring tyve havenisser skal slippe snakketøjet løs en lørdag eftermiddag - TOP NICE ;0)

  Nu tordner, lyner og brager det her midt i København så planer er røget i vasken - vi må hitte på nogle nye inden Brøndbykampen i aften ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 12. @ Dorthe; ja, det var TOP NICE :-) Og hyggeligt at få talt med dig IRL :-)

  Hvor ærgerligt at det lyner og tordner - det gør det heldigvis ikke herude på 'landet'! Hvad med en tur til Slottet i Hillerød, malerier og storslåede bygninger - der er også en have til!

  Håber I finder på noget indholdsrigt at 'fordrive' tiden med :-)

  SvarSlet
 13. Hej Susanne.
  Tak for i går, det var herligt at se de "blomstrende personer" bag de blogge man kender så godt.
  Nyd din søndag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 14. Tak for en dejlig eftermiddag. Det må vi gøre igen :-)

  SvarSlet
 15. Også tak til dig, Susanne, for en super-hyggelig eftermiddag :-) Mit hovede summer stadig af indtryk og havesnak :-D
  Jeg er helt klart også med på en 'ommer', og gerne flere, for jeg synes også at det var 'Top-nice' :-D
  Kh Hanne

  SvarSlet
 16. @ Lone; tak i lige måde :-) Og nu bliver det mere personligt, at lægge en kommentar - skønt :-)

  @ Ina; vi må helt sikkert gøre det om :-)

  @ Hanne; ja, der er masser af indtryk af fordøje - jeg smiler stadig :-) Vi må helt sikkert få ét træf mere arrangeret :-)

  SvarSlet
 17. Ingen tvivl om, at I har hygget jer, vi andre er slet ikke misundelige :-)
  Jeg foreslår stadig en tur til Samsø i maj, det ligger så dejligt midt i det hele. Ikke for ingenting hedder Samsø øen i midten.

  SvarSlet
 18. Jeg vandrer fra blog til blog og suger til mig af de indtryk jeg desværre gik glip af, men hvor er det herligt at I havde en dejlig dag og at vejret tilmed artede sig for én gangs skyld. Dejligt at høre at der er håb om gentagelser.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Havestuen

Resultatet af havehusets forvandling blev aldrig vist! For et par år siden blev havehuset piftet op, men resultatet blev aldrig vist her på bloggen - kun før billeder blev vist. Det vil jeg råde bod på nu 

For to år siden, da sønnike blev konfirmeret, besluttede jeg at havehuset skulle ryddes og piftes op, så det var muligt for gæsterne at sidde der og få sig en kop eftermiddagskaffe - og selvfølgelig, så vi selv kunne bruge den efterfølgende. Det var noget af et arbejde og du kan se her og her, hvad udgangspunktet var.


Havehuset var blevet brugt til opbevaring af blandt andet gamle møbler, fortrinsvis arvestykker, som jeg ikke lænede at smide ud grundet affektionsværdi. Vores tidligere bolig var en gammel firlænget gård, hvor gamle møbler passede rigtigt fint i miljøet, men i vores nuværende bolig passer de ikke.

Derfor blev det besluttet, at havehuset skulle indrettes i den romantiske stil således at nogle af de gamle møbler kunne passe ind der. Det hvide bor på ovenstående billed…

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.