Gå videre til hovedindholdet

Koks i systemet

Hvis du ikke gider læse om tekniske problemer ift. bloggen, så er det tiden til at lukke siden ned igen NU!



Her den sidste uges tid, kan jeg se i Bloggers status, at jeg har haft rigtig mange sidevisninger og jeg mener rigtig mange! På en normal dag har jeg små 100 sidevisninger og hvis jeg udgiver to indlæg, så er jeg oppe på omkring 150 sidevisninger. Men pludselig har jeg;

Sidevisninger idag: 217
Sidevisninger igår: 259

Én dag var jeg endda oppe på små 500 sidevisninger. Det er for vildt til at være rigtigt!



Og så har jeg et andet problem; jeg kan ikke lave faner. Det ville jeg så frygtelig gerne for bl.a. at kunne lave en planteliste, sådan at jeg altid kan finde tilbage til navnet på mine planter i haven.

Jeg kan finde ud af at lave en side under 'Indlæg' og 'Rediger sider'. Når jeg så skal tilføje en gadget for at få den frem på bloggen, så siger Blogger, at jeg allerede har tilføjet sider. Men jeg har kigget alle tilføjede gadgets igennem og jeg kan simpelthen ikke finde den på bloggen. Hvor er det altså træls!

Undskyld dette kedelige indlæg, som ikke har så meget med haven at gøre. Men måske er der en enkelt, som har haft lignende problemer og som har fået problemet løst?

Kommentarer

  1. Faner ? ... mener du sådan her: http://belladotte.blogspot.com/2011/06/tekstsider-under-dit-headerhoved.html

    SvarSlet
  2. Din blog er vel bare blevet vældig populær de sidste dage :-) Jeg synes i hvert fald den er god.

    Jeg har ikke blogspot, så det med faner kan jeg ikke hjælpe med.

    SvarSlet
  3. Hej Diane
    Det er lige netop det jeg mener, men jeg har problmer ift. sidste punkt; der står, at den er tilføjet, men jeg kan ikke finde den, for at trække den hen under bloggens hoved - øv, øv!

    Hej Ina
    Tak, hvor er du sød :-) Men er ikke sikker på, at det hænger sådan sammen, for så ville jeg vel også have fået flere faste læsere end de to seneste i samme periode!

    SvarSlet
  4. Jeg synes det er fint du spørger - selvom det er teknisk og ikke have-relateret. Jge har selv mange problemer og udfordringer fordi jeg ikke er it-nørd, og kan derfor ikke hjælpe dig. Men det håber jeg andre kan. I mens surfer jeg rundt på nogen af dine andre sider!
    Og laver med sor fornøjelse og nydelse SIDEVISNINGER i din statestik!!!

    Mange aftenfuldmånehilsner fra
    Marianne
    Den Helbredende Have

    SvarSlet
  5. Altså Susanne - jeg kender godt til at bakse rundt med bloggers gadgets. Bøvler lige selv med google translator. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig, men håber andre kan og vil.

    Imens suser jeg rundt og læser nogle af dine andre sider med stor fornøjelse! Og laver SIDEVISNINGER!

    Fuldmånehilsner fra
    Marianne
    Den Helbredende Have

    SvarSlet
  6. Hej Marianne
    Dejligt at du laver mange sidevisninger, thi hi :-)

    Og ja, vi skal da selvfølgelig se fuldmånen iaften - tak for påmindelsen :)

    SvarSlet
  7. Jeg kan desværre heller ikke hjælpe, regner med, at til vinter bliver der god tid til at finde ud af den slags, hvis jeg altså har evnerne. Det er jeg ikke sikker på.

    SvarSlet
  8. Hej Lisbeth
    Egenligt er det nemt nok - hvis bare l.. virker, som det er beskrevet! Problemet opstår når det ikke gør :-/ Du finder helt sikkert ud af det :-) til vinter :)

    SvarSlet
  9. Jeg har selv observeret det samme. Pludselig har 250 været inde og se min side....men det tror jeg ikke rigtigt på.:O) Så et eller andet går galt i blogger verdenen'
    Jeg har også haft koks med skrift/fronts som varierer i det samme indlæg!!

    SvarSlet
  10. Jeg har ikke nogen problemer med fanerne på min side. Når du går ind i "rediger sider", kommer der så nogle små minisider op som små billeder med et navn du selv tidligere har valgt til dem? Jeg tænker nemlig at du måske slet ikke har oprettet nogle sider. Der er nemlig forskel på indlæg, sider og gadgets. Jeg bøvlede også lidt med det i starten, men jeg er netop glad for min planteliste, som du også nævner, så jeg blev bare ved indtil det virkede.

    Vh. JOC

    SvarSlet
  11. Tilføjelse: du kan se min opsætning ved at klikke på følgende billeder, håber det kan hjælpe.

    http://i305.photobucket.com/albums/nn206/jay-jay383/redigersider.jpg

    og

    http://i305.photobucket.com/albums/nn206/jay-jay383/design.jpg

    og til sidst

    http://i305.photobucket.com/albums/nn206/jay-jay383/konfigurersider.jpg

    mvh. JOC

    SvarSlet
  12. Følger lige med i dine anvisninger JOC her fra sidelinjen, for jeg opdager, at jg også har bøvlet med dt, men bare forladt idéen om at lave flere "sider" - som jo er forskellige fra "indlæg".
    VIl forsøge igen.
    Held og lykke Susanne.

    Kh. Marianne
    Den Helbredende Have

    PS. undskyld to næsten enslydende kommentarer, det første blev ikke registreret - troede jeg....

    SvarSlet
  13. Hej Susanne
    Ja, så må der være noget galt i bloglandia!

    Hej JOC
    Mange tak for dine meget instruktive anvisninger - dejligt, at du vil hjælpe. Jeg har prøvet at følge anvisningerne og det var også det, jeg selv havde fundet frem til. Jeg har lavet to nye sider, under rediger sider. Men når jeg når til det andet link, så siger Blogger, at sider er tilføjet - mit problem er, at jeg ikke kan finde siderne, selvom jeg har ledt alle gadgets igennem i min højre margen. HVOR er mine sider blevet af???

    Hej Marianne
    Det er helt fint, at du kigger med - det er kun dejligt, at vi kan bruge hinanden.

    SvarSlet
  14. Hej Susanne, jeg tror der er flere der har problemer med det, så jeg laver lige en "trin for trin guide" senere, som jeg lægger ud på min blog. Jeg skal nok skrive når den er færdig. Jeg brugte også selv meget tid på at finde ud af det og det virkede lidt ulogisk.

    Mvh. JOC

    SvarSlet
  15. Hej JOC
    Det lyder supert - på forhånd mange tak :-)

    SvarSlet
  16. Det blev lidt sent, men nu er guiden på min blog som seneste indlæg. Håber det kan hjælpe.

    Mvh. JOC

    SvarSlet
  17. Hej igen JOC
    Mange tak for guiden og kan se, at det virker på Marianne's blog. Men min vil altså ikke :-/ På dit trin 2 kan jeg finde gadget'en med Sider, men den står den er tilføjet og jeg kan ikke fjerne den - der er ingen 'minus' at klikke på! Har været i HTML og der kan jeg heller ikke finde de aktuelle koder. Jeg må vist give fortabt :-(

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

DIY - selvandings potte

I et indlæg i foråret (næh nu jeg får set efter, så var det faktisk vinter), lovede jeg at vise, hvad jeg skulle bruge nogle af alle de ting til, som jeg samlede. Tiden er kommet til at bruge de tomme konservesdåser til en selvvandings potte. Jeg er stærkt inspireret til idéen fra en video på Youtube hos en amerikansk dame og nu kan jeg jo selvfølgelig ikke husk hvor. Men I får lige opskriften her "på dansk". Jeg har brugt følgende ting; spand fra blomsterhandlere - én af de store spande, som de får afskårne blomster hjem i 5 konservesdåser med bund og top skåret af rund folie tærteform en-gangs karklud håndklæde rør, som er lidt længere end spandens højde pottejord plante - jeg har plantet en chili der i Jeg satte konservesdåserne ned i spanden og det er i dette område, at der er plads til vandet. For at vandet kun er i det nederste område, borede jeg et hul lige under højden af konservesdåserne. Hullet skal fungere som et overløbshul, således at va

Rionet brugt til forskellige formål

Så blev der skåret endnu et par rionet til, som skal bruges til espalier i haven. Og de blev også sat op. Det første blev sat op ved urtehaven, hvor de skal fungere dels som rum-skaber og "blikfanger" og dels skal der gro et par tornløse brombær op af det. Det andet ved tobakspibeplanten, som ikke har haft noget at klatre op af siden vi fjernede hækken i efteråret 2011, så det bliver dejligt at få den som en væg i stedet for ud over græsplænen. Jeg havde set hos min veninde på Fyn, at hun havde nogle bøjede rionet som fungerede som plantestøtter. Smart, så det måtte jeg også have. Heldigvis havde jeg gemt resterne fra denne og fra sidste gang vi skar til (man er jo samler), så jeg fandt nogle gode stykker jeg kunne anvende. Jeg bøjede nettene over et bræt. Mens jeg stod på brættet, tog jeg fat i nettet og trak nettet op mod mig selv. Det var nødvendigt at tage fat så langt nede mod brættet som muligt for at få en nogenlunde skarp bøjning.   Et lille stykke af ri

Ulv i fåreklæder

Jeps jeg nåede at sætte de sidste løg idag og sikke en dejlig tilfredsstillelse det er. Men derfor må vinteren nu gerne blive væk et stykke tid endnu - jeg har stadig mange projekter, som jeg gerne vil nå et par stykker mere af inden. Sjovt som sådan et løglægnings-projekt kan sætte nyt lys på et bed. For da jeg skulle igang med at sætte løgene i et område, fik jeg øjene op for, at den italienske arum breder sig voldsomt og fylder alt for meget. Den har tidligere fået lov at brede sig, fordi jeg synes, at den er så facinerende i dens livscyklus og fordi de hvidbrogede blade passer så fint i det hvide husbed. Men inden jeg kunne sætte løg, måtte jeg grave dele af den væk for at få plads. De små nye planter er nemme at fjerne, idet deres små knolde stadig ligger øverligt. Det er straks noget sværere at fjerne de større planter, hvor knoldende har boret sig ned i jorden. Og de er så viseligt indrettet, at de lader stilken slippe knolden, hvis man trækker i stilken. Så en spad