Gå videre til hovedindholdet

Koks i systemet

Hvis du ikke gider læse om tekniske problemer ift. bloggen, så er det tiden til at lukke siden ned igen NU!Her den sidste uges tid, kan jeg se i Bloggers status, at jeg har haft rigtig mange sidevisninger og jeg mener rigtig mange! På en normal dag har jeg små 100 sidevisninger og hvis jeg udgiver to indlæg, så er jeg oppe på omkring 150 sidevisninger. Men pludselig har jeg;

Sidevisninger idag: 217
Sidevisninger igår: 259

Én dag var jeg endda oppe på små 500 sidevisninger. Det er for vildt til at være rigtigt!Og så har jeg et andet problem; jeg kan ikke lave faner. Det ville jeg så frygtelig gerne for bl.a. at kunne lave en planteliste, sådan at jeg altid kan finde tilbage til navnet på mine planter i haven.

Jeg kan finde ud af at lave en side under 'Indlæg' og 'Rediger sider'. Når jeg så skal tilføje en gadget for at få den frem på bloggen, så siger Blogger, at jeg allerede har tilføjet sider. Men jeg har kigget alle tilføjede gadgets igennem og jeg kan simpelthen ikke finde den på bloggen. Hvor er det altså træls!

Undskyld dette kedelige indlæg, som ikke har så meget med haven at gøre. Men måske er der en enkelt, som har haft lignende problemer og som har fået problemet løst?

Kommentarer

 1. Faner ? ... mener du sådan her: http://belladotte.blogspot.com/2011/06/tekstsider-under-dit-headerhoved.html

  SvarSlet
 2. Din blog er vel bare blevet vældig populær de sidste dage :-) Jeg synes i hvert fald den er god.

  Jeg har ikke blogspot, så det med faner kan jeg ikke hjælpe med.

  SvarSlet
 3. Hej Diane
  Det er lige netop det jeg mener, men jeg har problmer ift. sidste punkt; der står, at den er tilføjet, men jeg kan ikke finde den, for at trække den hen under bloggens hoved - øv, øv!

  Hej Ina
  Tak, hvor er du sød :-) Men er ikke sikker på, at det hænger sådan sammen, for så ville jeg vel også have fået flere faste læsere end de to seneste i samme periode!

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er fint du spørger - selvom det er teknisk og ikke have-relateret. Jge har selv mange problemer og udfordringer fordi jeg ikke er it-nørd, og kan derfor ikke hjælpe dig. Men det håber jeg andre kan. I mens surfer jeg rundt på nogen af dine andre sider!
  Og laver med sor fornøjelse og nydelse SIDEVISNINGER i din statestik!!!

  Mange aftenfuldmånehilsner fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 5. Altså Susanne - jeg kender godt til at bakse rundt med bloggers gadgets. Bøvler lige selv med google translator. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig, men håber andre kan og vil.

  Imens suser jeg rundt og læser nogle af dine andre sider med stor fornøjelse! Og laver SIDEVISNINGER!

  Fuldmånehilsner fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 6. Hej Marianne
  Dejligt at du laver mange sidevisninger, thi hi :-)

  Og ja, vi skal da selvfølgelig se fuldmånen iaften - tak for påmindelsen :)

  SvarSlet
 7. Jeg kan desværre heller ikke hjælpe, regner med, at til vinter bliver der god tid til at finde ud af den slags, hvis jeg altså har evnerne. Det er jeg ikke sikker på.

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth
  Egenligt er det nemt nok - hvis bare l.. virker, som det er beskrevet! Problemet opstår når det ikke gør :-/ Du finder helt sikkert ud af det :-) til vinter :)

  SvarSlet
 9. Jeg har selv observeret det samme. Pludselig har 250 været inde og se min side....men det tror jeg ikke rigtigt på.:O) Så et eller andet går galt i blogger verdenen'
  Jeg har også haft koks med skrift/fronts som varierer i det samme indlæg!!

  SvarSlet
 10. Jeg har ikke nogen problemer med fanerne på min side. Når du går ind i "rediger sider", kommer der så nogle små minisider op som små billeder med et navn du selv tidligere har valgt til dem? Jeg tænker nemlig at du måske slet ikke har oprettet nogle sider. Der er nemlig forskel på indlæg, sider og gadgets. Jeg bøvlede også lidt med det i starten, men jeg er netop glad for min planteliste, som du også nævner, så jeg blev bare ved indtil det virkede.

  Vh. JOC

  SvarSlet
 11. Tilføjelse: du kan se min opsætning ved at klikke på følgende billeder, håber det kan hjælpe.

  http://i305.photobucket.com/albums/nn206/jay-jay383/redigersider.jpg

  og

  http://i305.photobucket.com/albums/nn206/jay-jay383/design.jpg

  og til sidst

  http://i305.photobucket.com/albums/nn206/jay-jay383/konfigurersider.jpg

  mvh. JOC

  SvarSlet
 12. Følger lige med i dine anvisninger JOC her fra sidelinjen, for jeg opdager, at jg også har bøvlet med dt, men bare forladt idéen om at lave flere "sider" - som jo er forskellige fra "indlæg".
  VIl forsøge igen.
  Held og lykke Susanne.

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  PS. undskyld to næsten enslydende kommentarer, det første blev ikke registreret - troede jeg....

  SvarSlet
 13. Hej Susanne
  Ja, så må der være noget galt i bloglandia!

  Hej JOC
  Mange tak for dine meget instruktive anvisninger - dejligt, at du vil hjælpe. Jeg har prøvet at følge anvisningerne og det var også det, jeg selv havde fundet frem til. Jeg har lavet to nye sider, under rediger sider. Men når jeg når til det andet link, så siger Blogger, at sider er tilføjet - mit problem er, at jeg ikke kan finde siderne, selvom jeg har ledt alle gadgets igennem i min højre margen. HVOR er mine sider blevet af???

  Hej Marianne
  Det er helt fint, at du kigger med - det er kun dejligt, at vi kan bruge hinanden.

  SvarSlet
 14. Hej Susanne, jeg tror der er flere der har problemer med det, så jeg laver lige en "trin for trin guide" senere, som jeg lægger ud på min blog. Jeg skal nok skrive når den er færdig. Jeg brugte også selv meget tid på at finde ud af det og det virkede lidt ulogisk.

  Mvh. JOC

  SvarSlet
 15. Hej JOC
  Det lyder supert - på forhånd mange tak :-)

  SvarSlet
 16. Det blev lidt sent, men nu er guiden på min blog som seneste indlæg. Håber det kan hjælpe.

  Mvh. JOC

  SvarSlet
 17. Hej igen JOC
  Mange tak for guiden og kan se, at det virker på Marianne's blog. Men min vil altså ikke :-/ På dit trin 2 kan jeg finde gadget'en med Sider, men den står den er tilføjet og jeg kan ikke fjerne den - der er ingen 'minus' at klikke på! Har været i HTML og der kan jeg heller ikke finde de aktuelle koder. Jeg må vist give fortabt :-(

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

De små i haven

Det er ikke de små mennesker, der er tale om! Men istedet er de små blomster fanget med makro-linsen og når der kigges efter, så er der en del smukke små blomster


Porcelænsblomstens fine små blomster har her besøg af en lille bille.

De sidste blomster på kærmindsøstrene sidder helt oppe i toppen af blomsterstænglen - det varer ikke længe inden deres blomstring er slut.De små grøn/hvide blomster findes i hobetal på benveden. Det er ikke til at forstå, at den får flotte røde og orange frøstande hen på efteråret - og frøstandene er vel at mærke noget større end selv blomsten.

De enkelte blomster på den lille sibiriske portulak er små, men oftest er der flere planter på samme sted og flere blomster samtidig, så derfor er den til at få øje på.Den sidste er én af mine yndlinge, som man skal kigge virkelig godt efter, for at finde - de små tobakspiber gemmer sig gerne under de rimelig store blade af tobakspibeplanten.

Ukrudt top tre

Alle kæmper vist med hvert sit ukrudt i haven - jeg gør ihvertfald. Ina fra Anna's plads havde forleden dag et indlæg om de tre 'værste' ukrudt i hendes have. Den tråd vælger jeg at tage op.


Helt uden overdrivelse og yderligere overvejelse, så går første pladsen til skvalderkålen. Den er (næsten) umulig at komme af med og breder sig vildt og voldsomt, hvis den får lov. Jeg har endnu ikke lykkedes med at få ryddet et bed for skvalderkål, for blot et enkelt lille stykke rod, bliver hurtigt til et helt bed.

Der er dog en del forslag til planter, som kan klare sig mod skvalderkålen og lukke af for lys til dens fotosyntese og dermed hindrer den i at vokse - se bl.a. denneartikel. Berit fra Irishaven har skrevet et indlæg om kulsukker mod skvalderkål og jeg har selv skrevet et indlæg om stor tusindstråle.


Andenpladsen går til dette ukrudt, som jeg måtte finde navnet på i Ukrudtsnøglen. Jeg fandt frem til, at det må være en lav ranunkel.  Den spreder sig ivrigt i græsplænen og …