Gå videre til hovedindholdet

Frisk skovtur

En hurtig beslutning om en gåtur resulterede i en frisk skovtur. I skoven var blæsten ikke så slem, så selvom det var frostvejr var chill factoren til at holde ud  - altså med den rigtige påklædning. I skoven havde andre været igang med at bygge flere steder.


Man kan jo have mange tanker om hvorfor 'boligerne' er lavet. Men jeg håber så sandelig, at de er bygget som en øvelse, måske af spejdere og ikke som et led i en øvelsestur for ex. soldater - for så har det da været en overlevelsestur og stakkels dem!

Kommentarer

 1. Hovsa - hvor er sneen henne?

  Jeg var en tur i haven. Men alt var dækket af sne :O(

  SvarSlet
 2. Lyder som en hyggelig tur i skoven..Skønt at komme ud og se om der er noget som er begyndt at spire og pible frem ;)

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at kommeudendørs, bare man ikke skal overnatte ude på denne tid?
  Hvilken skov var du i?

  SvarSlet
 4. Lyder dejligt med en tur i skoven. Vi fik den helt forkerte ide, at vi skulle gå tur langs havnen. Godt nok taler vi om Københavns havn, men vi ændrede alligevel ret hurtigt mening og søgte ly i gaderne. Der var til gengæld lunt og godt.

  Bedste februarhilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Hej Susanne
  Sne har vi ikke fået noget blivende af i denne omgang - vi har barfrost :-(

  Hej Karina
  Det var en hyggelig tur - det er altid skønt at gå en tur med ens kære :-)

  Hej Lisbeth
  Vi var i Slagslunde Skov tæt på Stenløse. Vi har en del dejlige skove her i området, så der er rig mulighed for en gåtur :-)

  Hej Birgitte
  Var det blæsten som 'tvang' jer væk fra havnen? Chill factoren er ikke at spøge med i disse frosttider. Men så var det dejligt, at I kunne få en god tur i byen :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Madam Bæk's have med græsser

Jeg har fået mig én på have-opleveren -  jeg har været på besøg hos Madam Bæk, som har bloggen Et haveliv med sygdom. Jeg var inviteret i hendes have for at få inspiration til at "indføre" græsser i haven. Og der var masser af inspiration at hente.Jeg lagde meget mærke til, at der flere steder i haven var plantet store og høje græsser ud til kanten eller i forgrunden af et bed. Jeg har altid tænkt, at det høje skal plantes bagerst, men her lærte jeg, at det ser rigtig godt ud med græsser forrest.


Her er i det hele taget brugt mange høje græsser. Jeg har det selv svært ved at få højde i bedene og har en tendens til kun at vælge stauder, som ikke er voldsomt høje. Jeg må se at få lidt højde ind og specielt i husbedet kunne nogle af de høje græsser danne naturlige rum og dermed flere bede i det lange bed.  

Græsserne er bruge på forskellige måder i haven - her som en kant langs huset. Andre steder i samspil med stauder, buske eller et-årige.
Denne rødbrune New Zealanske Star s…