Gå videre til hovedindholdet

Gode ben

Det handler ikke om gode håndbold-ben eller cykel-ben, for ikke at tale om spisen "gode ben". Nej, det handler såmænd bare om at have lidt fantasi for at se de gode ben på denne rod!

Kommentarer

 1. *SMILER* - jeg er med Susanne - godt spottet :0)

  SvarSlet
 2. Hej Dorte og fru Friis :-))

  SvarSlet
 3. Stang lækre stænger!!
  Naturen byder ofte på små morsomme skabninger, det gælder bare om at få øje på dem!
  Kik forbi min blog hvis du har lyst, kan ikke huske om du er med i min give away, men du kan stadig nå det!
  Klem..

  SvarSlet
 4. Hvad man ikke kan få ud af naturen skabninger. Jeg synes, at det er noget af det smukkeste, som man kan have i sin have.

  SvarSlet
 5. Hvor er naturen fantastisk..selv den bedste dekoratør kunne ikke have gjort det bedre..
  Godt spottet..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 6. Hej Rikke. Du har ret - det gælder om at få øje på dem. Og jeg har lagt et lod i din give away :-)
  Hej Madam Bæk. Det er smukt at kunne udnytte de udsmykninger, som naturen giver én i haven :-)
  Hej Karina. Nej, naturen er den bedste til at få "tingene" til at se naturlige ud :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)