Gå videre til hovedindholdet

Gode ben

Det handler ikke om gode håndbold-ben eller cykel-ben, for ikke at tale om spisen "gode ben". Nej, det handler såmænd bare om at have lidt fantasi for at se de gode ben på denne rod!

Kommentarer

 1. *SMILER* - jeg er med Susanne - godt spottet :0)

  SvarSlet
 2. Hej Dorte og fru Friis :-))

  SvarSlet
 3. Stang lækre stænger!!
  Naturen byder ofte på små morsomme skabninger, det gælder bare om at få øje på dem!
  Kik forbi min blog hvis du har lyst, kan ikke huske om du er med i min give away, men du kan stadig nå det!
  Klem..

  SvarSlet
 4. Hvad man ikke kan få ud af naturen skabninger. Jeg synes, at det er noget af det smukkeste, som man kan have i sin have.

  SvarSlet
 5. Hvor er naturen fantastisk..selv den bedste dekoratør kunne ikke have gjort det bedre..
  Godt spottet..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 6. Hej Rikke. Du har ret - det gælder om at få øje på dem. Og jeg har lagt et lod i din give away :-)
  Hej Madam Bæk. Det er smukt at kunne udnytte de udsmykninger, som naturen giver én i haven :-)
  Hej Karina. Nej, naturen er den bedste til at få "tingene" til at se naturlige ud :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Madam Bæk's have med græsser

Jeg har fået mig én på have-opleveren -  jeg har været på besøg hos Madam Bæk, som har bloggen Et haveliv med sygdom. Jeg var inviteret i hendes have for at få inspiration til at "indføre" græsser i haven. Og der var masser af inspiration at hente.Jeg lagde meget mærke til, at der flere steder i haven var plantet store og høje græsser ud til kanten eller i forgrunden af et bed. Jeg har altid tænkt, at det høje skal plantes bagerst, men her lærte jeg, at det ser rigtig godt ud med græsser forrest.


Her er i det hele taget brugt mange høje græsser. Jeg har det selv svært ved at få højde i bedene og har en tendens til kun at vælge stauder, som ikke er voldsomt høje. Jeg må se at få lidt højde ind og specielt i husbedet kunne nogle af de høje græsser danne naturlige rum og dermed flere bede i det lange bed.  

Græsserne er bruge på forskellige måder i haven - her som en kant langs huset. Andre steder i samspil med stauder, buske eller et-årige.
Denne rødbrune New Zealanske Star s…