Gå videre til hovedindholdet

Terrasse hygge

Skønt vejr til terrasse hygge og blomsterne lyser så dejligt op derude.


Dette må være en slag geranie - sød er den i hvert fald. Bagved ses den skønne rose, som jeg glæder mig over hvert eneste år. Men aner desværre ikke hvad rosen hedder - ifald nogen skulle spørge.På sofabordet pynter disse skønne klokkeblomster. Lige så snart de er ved at afblomstre, så skal de plantes ud i det blå bed. Dejligt når krukkeplanterne kan "genbruges".

Håber I nyder det dejlige vejr :-)

Kommentarer

 1. Dejlig dejlig geranie. Uanset hvilken slags :-)

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.Ja! vejret kan vi ikke klage over.Det gælder bare om at nyde det.har lige læst dit forrige indlæg.Sikke en masse i fik for hånden-dejligt med hjælp.har selv haft travlt med at klippe og forme (se mit indlæg)God aften Jette
  (mit lille gods)

  SvarSlet
 3. Den Geranie er smuk. Godt man kan genbruge blomster der har været i krukker.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Meget meget smuk pelargonie. Er det en duftende variant??

  SvarSlet
 5. Smukke alle sammen :) ja, om ikke vi gør... nyder det - alt for lidt nattesøvn...

  Dejligt med al det du fik ordnet da du havde "havehjælp".

  Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg VIDSTE det. Selvfølgelig er D'er drønhyggeligt hos jer på jeres hyggelige terrasse.

  SvarSlet
 7. Ser rigtig hyggeligt på din nye terrasse.

  Jeg går også ind for krukkegenbrug ;-)

  SvarSlet
 8. Smukke farver, din geranium har. Dejligt, at det endelig har været vejr til at sidde ude om aftenen - det nyder vi også :o)
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 9. uha ja vi nyder og kan næsten ikke få nok - hverken af sommervejret der har besluttet sig for at give os nogle skønne aftener og ej heller af din terassehygge :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Nyt med genbrug

Nyt bed med genbrugsplanter har set dagens lys! Et mindre, men problematisk område blev udset til at blive et fint lille nyt bed. Selvsåede planter fra haven og plantegaver blev plantet i beddet

En par clematis' er plantet på et rionet for at skærme af mod kompostbeholderne. Men foran rionettet findes et mindre charmerende stykke, som er vældig synligt, når havehuset rundes. Tanken var at der skulle være græs, men området ligger i skygge fra stakittet, så græsset har meget ringe vilkår. 

Området går vi dagligt igennem, når vi skal hente æg og fodre hønsedamerne, så derfor er stykket blevet "en torn i øjet" og det blev besluttet, at stykket skulle blive et bed stedet. 
En hosta, som jeg fik af en kollega sidste efterår, blev plantet i hjørnet. Små søde primula, som jeg fik af en venindes mor forleden, blev delt og plantet i tre grupper. Flere planter har sået sig selv i haven og jeg var rundt at samle lidt ind; jakobsstige, blåaks og sibirisk portulak. Alle blev plantet …

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Flueben og oversigtsplan

Urtehavens stier er blevet befriet! Fiberdugen er klippet til og højbede præsenteres nu på bedste vis. Og et forsøg på at tegne haven på en oversigtsplan er gjort


1. maj blev fejret i haven idet urtehaven som udgangspunkt er blevet færdig. Nu mangles kun, at de står grønne og frodige - se det bliver også en fest. Dagen er brugt på at kravle rundt mellem bedene  for at klippe fiberdugen til, så den ikke ses længere. 
Og som det ses, så har det haft stor effekt. Småstenene står  nu flot frem og de fine højbede præsenteres på bedste vis. 
De seneste aftener er blevet brugt på et forsøg på at tegne haven ind på et oversigtskort. Det har faktisk været en ret sjov opgave, men også lidt besværligt lige at huske hvordan bedene er placeret. 
Jeg har været ude i haven at kigge et par gange under oversigtskortets tilblivelse, men på trods af det, så er bedene ikke tegnet helt korrekt op og oversigtskortet er på ingen måder målfast. Nå ja - og havehuset er blevet lidt skævt!
Jeg ved, at jeg har …