Gå videre til hovedindholdet

Terrasse hygge

Skønt vejr til terrasse hygge og blomsterne lyser så dejligt op derude.


Dette må være en slag geranie - sød er den i hvert fald. Bagved ses den skønne rose, som jeg glæder mig over hvert eneste år. Men aner desværre ikke hvad rosen hedder - ifald nogen skulle spørge.På sofabordet pynter disse skønne klokkeblomster. Lige så snart de er ved at afblomstre, så skal de plantes ud i det blå bed. Dejligt når krukkeplanterne kan "genbruges".

Håber I nyder det dejlige vejr :-)

Kommentarer

 1. Dejlig dejlig geranie. Uanset hvilken slags :-)

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.Ja! vejret kan vi ikke klage over.Det gælder bare om at nyde det.har lige læst dit forrige indlæg.Sikke en masse i fik for hånden-dejligt med hjælp.har selv haft travlt med at klippe og forme (se mit indlæg)God aften Jette
  (mit lille gods)

  SvarSlet
 3. Den Geranie er smuk. Godt man kan genbruge blomster der har været i krukker.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Meget meget smuk pelargonie. Er det en duftende variant??

  SvarSlet
 5. Smukke alle sammen :) ja, om ikke vi gør... nyder det - alt for lidt nattesøvn...

  Dejligt med al det du fik ordnet da du havde "havehjælp".

  Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg VIDSTE det. Selvfølgelig er D'er drønhyggeligt hos jer på jeres hyggelige terrasse.

  SvarSlet
 7. Ser rigtig hyggeligt på din nye terrasse.

  Jeg går også ind for krukkegenbrug ;-)

  SvarSlet
 8. Smukke farver, din geranium har. Dejligt, at det endelig har været vejr til at sidde ude om aftenen - det nyder vi også :o)
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 9. uha ja vi nyder og kan næsten ikke få nok - hverken af sommervejret der har besluttet sig for at give os nogle skønne aftener og ej heller af din terassehygge :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Ny pergola

Tobakspibeplanten har fået mere plads! Et par af havens stolper med rionet har fået en overlægger og tobakspibeplanten har derved fået lidt mere plads at brede sig på. Jeg har længe haft et ønske, om at forbinde stolperne med tobakspibeplanten og stolperne på den anden side af græsstriben. Et ønske som nu er blevet opfyldt og vi har fået en pergola.

Tobakspibeplanten er stor og kraftig og griber fast i planterne, som gror omkring den. Håber er derfor, at den vil gribe fast i loftet med rionet i pergolaen og med tiden danne et grønt loft. Men den skal nok have en hjælpende hånd i starten for at blive guidet det rigtige sted hen.

På modsatte side af pergolaen er der også stolper med rionet, men herpå er der sat et par klematis. De er endnu små og plantet sidste år, så der går nok noget tid førend de fylder.

Madam Bæk's have med græsser

Jeg har fået mig én på have-opleveren -  jeg har været på besøg hos Madam Bæk, som har bloggen Et haveliv med sygdom. Jeg var inviteret i hendes have for at få inspiration til at "indføre" græsser i haven. Og der var masser af inspiration at hente.Jeg lagde meget mærke til, at der flere steder i haven var plantet store og høje græsser ud til kanten eller i forgrunden af et bed. Jeg har altid tænkt, at det høje skal plantes bagerst, men her lærte jeg, at det ser rigtig godt ud med græsser forrest.


Her er i det hele taget brugt mange høje græsser. Jeg har det selv svært ved at få højde i bedene og har en tendens til kun at vælge stauder, som ikke er voldsomt høje. Jeg må se at få lidt højde ind og specielt i husbedet kunne nogle af de høje græsser danne naturlige rum og dermed flere bede i det lange bed.  

Græsserne er bruge på forskellige måder i haven - her som en kant langs huset. Andre steder i samspil med stauder, buske eller et-årige.
Denne rødbrune New Zealanske Star s…