Gå videre til hovedindholdet

Lys på terrassen

Hurra, så kom vi et godt skridt videre på terrassen. Spotsene ankom idag som håbet og de første tre er monteret ved den nye terrasse. Jeg tror, at det bliver mega-hyggeligt både at sidde på terrassen med lys ved væggene, men også at sidde i stuen og kigge ud på terrasse-rummet.Jeg forventede, at spotsene vil give en indramning af terrassen, således at det også er et 'rum' om aftenen, når de faldende varmegrader fortrænger os til stuen. Og den forventning tror jeg bliver opfyldt - jeg synes ihvertfald at det virker lovende.

Nu mangler vi så bare det sidste på den renoverede terrasse. Den mangler et par brædder, sten og spots. Det bliver dejligt, at få det afsluttet også - og det der ud til, at det kan lade sig gøre imorgen med endnu en dag med dejligt vejr :-)

Kommentarer

 1. Nøj hvor ser det godt ud. Tillykke med jeres nye terrasse.

  SvarSlet
 2. Hvor har i været ihærdige, og det ser rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 3. @ Lisbeth; Tak - vi er rigtig glade for terrassen og lige så snart vejret er til det, så sidder vi derude i vores ekstra stue :-)

  @ Vivi; det er om at få noget fra hånden når vi har ferie :-) Tak :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud med lys bag "loungen". Der kan man da godt sidde og falde ned efter en dejlig dag i haven.

  SvarSlet
 5. Hold fast hvor ser det godt ud, sikke en effekt lyset har op mod den hvide væg. Virkelig flot. Dejligt at i nåede videre med projektet :-)
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 6. Så flott det blev med spotlightsen som lyser på den vita skärmen. Verkligen effektfullt!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 7. @ Lene; det er superlet og dejligt at falde til ro der :-)

  @ Mette; Det er rigtig dejligt, at få afsluttet projekter og når det så falder så godt ud, så er det endnu bedre :-)

  @ Anna; Ja det er effektfuld - er helt sikker på, at vi bliver rigtig glade for det :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det altså blevet flot Susanne. Rigtig god idé, med de spots. Det ser også godt ud med kanten af sten :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det altså bare flot. Det ligner jo nærmest et billede fra et bolig-magasin. Det har i gjort godt :-)
  Og det var da en super idé at lægge spotsene i sten. Ligger ledningerne så bare nede under stenene?

  SvarSlet
 10. wow, hvor er det flot, fantastisk effekt. Den ide kan jeg da vist godt bruge herhjemme :o)

  SvarSlet
 11. Er meget imponeret, det ser meget prof ud og ikke mindst hyggeligt og elegant.

  SvarSlet
 12. @ Signe; tak :-) stenene giver en flot afslutning og spotsene det sidste touch, til at det ser godt ud :-)

  @ Hanne; tak :- ) ja, ledningerne ligger under stenene og er ganske usynlige :-)

  @ Annette; tak :-) du bruger bare løs ;-)

  SvarSlet
 13. @ Vibe; tal :-) jeg er også meget glad for det :-)

  SvarSlet
 14. Det er blevet en flot terrasse. Den ligner ganske rigtig noget fra Bo Bedre. Jeg kan rigtig godt lide kanten med de flotte sten.

  SvarSlet
 15. @ Gitte; Tak :-) Vi er også rigtig glad for resultatet - vi synes, det er rimelig enkelt men klassisk :-)

  SvarSlet
 16. WOW!! hvor ser det bare godt ud. Vi venter stadig på at håndværkerne skal blive færdige her. Undskyldningen hedder at firmaet, der skal levere brædderne holder ferie. Grrrrr!

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 17. @ Madam Bæk; Tak :-)
  Sommerferie skulle man da mene, at håndværkerne kunne tage højde for, da de planlagde arbejdet. Kan godt forstå, hvis I er ved at være en kende utålmodige (læs meget), for det er da ved at være lang tid siden, at terrassen blev revet ned! Håber det snart flasker sig for jer :-)

  SvarSlet
 18. Hej Susanne, billedet med aftenbelysningen er simpelthen lige til Bo Bedre :-) Hvor er det flot alt det I har fået lavet. Kan du næsten nænne at tage væk fra det.??

  SvarSlet
 19. @ Marianne; Tak :-) Du er inde på noget rigtigt der, for vi vil faktisk allerhelst være hjemme og nyde vores ekstra stue :-)

  SvarSlet
 20. Godt at det regner lidt ind i mellem ;-) - ellers kom I aldrig ind i jeres hus igen, med den skønne terrasse.

  SvarSlet
 21. @ Sussi; du har fuldstændig ret - det er svært at løsrive sig fra terrassen og lige så snart vejret tillader, så er vi at finde derude (eller jeg i haven) :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Juledekorationer hos søster

Da vi var hos min søster forleden, så benyttede jeg lejligheden til at tage lidt billeder af hendes juledekorationer. Jeg synes, at hun er rigtig dygtig til at binde og lave dekorationer, så det er altid en fornøjelse at komme på besøg og se, hvad hun nu har fundet på.

Specielt her til jul, har hun mange forskellige. Nogle af dem er nye og andre er gamle, som er frisket op med nyt, men alle smukke dekorationer, som oser af jul.


En lille smagsprøve på nogle af dekorationer som skaber stemning hos søster :-)

Pæon-aften

Jeg havde en dejlig tirsdag aften, idet jeg var i Hvalsø hos Pæoneksperten. Jeg var så heldig at jeg havde fået lokket min søster med dertil. Arrangementet foregik i pæonhaven, hvor vi havde lejlighed til at gå rundt og nyde alle de dejlig pæoner - og der er rigtig mange forskellige!


Claus Dalby var i haven for at fortælle om sin bog 'Bonderoser og pæoner'. Men lige inden Claus gik på,   så svarede Thomas fra Pæoneksperten på konkrete spørgsmål vedrørende pæoner.

Og jeg blev da lige en kende klogere i forhold til den forestående flytning af min pæon. Thomas fortalte, at for at sikre blomstringen, skal den deles, sådan at der er 3-5 rodskud (tror jeg nok, at han kaldte dem) på hver plante. Pæonen stimuleres derved til at danne nyt rodnet og dermed blomstre - så tager det forhåbenligt ikke mange år, før den blomstrer igen.


Claus er en god fortæller og er god til at krydre sin viden omkring pæoner med små anekdoter fra haveverdenen. Han fortalte bl.a. om hvordan Itoh hybriderne er…

1. søndag i advent

Som alle I andre, så har jeg også haft 'travlt' med at finde og pynte adventskransen. Jeg har ikke den store lyst til at lave dekorationer og holder desuden også af det enkle. Derfor købte vi for et par år siden Georg Jensens adventsstage. Ikke så julet at se på i min optik, så derfor får den altid lige et lille julepift.


Hver lysholder har fået et par små kviste af blød ene og derefter en lille sløjfe i julefarver. Den bløde ene har jeg fået hos mine forældre, som har en stor busk, der trængte til beskæring. Jo, den er god nok - det er ikke en dårlig undskyldning for at få noget af den! Jeg fik faktisk en hel pose blød ene, så jeg skal have fantasien igang for flere enkle projekter.


Jeg kan se rundt omkring i bloglandia, at der er flere med bloglys i kransene, som tænder alle fire lys på én gang. Jeg oplever, at der er forskellige traditioner i forhold om alle fire lys tændes på én gang eller om der tændes et lys af gangen.

Vi tænder kun et lys af gangen. Og så er det jo sma…