Gå videre til hovedindholdet

Bag skærmen

Jeg begejstres let af spændende mennesker, den forunderlige natur og vores fantastiske krop og sind. At arbejde med mine hænder finder jeg meningsfuldt. Jeg har derfor altid nogle projekter igang. 

At arbejde i haven er livgivende for mig og jeg oplever at komme i flow, hvor jeg glemmer tid og sted. Jeg finder viden og inspiration bl.a. på de mange spændende haveblogs, i magasiner, bøger og generelt på nettet. Og at spekulere, finde sammenhænge, drømme, fantasere, visualisere, planlægge og kreere går der meget dejlig tid med! 

Har du lyst til at skrive en mail, så kan du kontakte mig på; susanne(snabela)randum.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Forunderlig og sin egen

Naturen er forunderlig og helt sin egen!  Svampe dukker pludselig op og lige så hurtig er de forsvundet igen. Derimod er arum ikke til at fordrive fra haven, når den først har fået godt fat


I gruset ved søjlefrugttræerne dukkede der, efter et par dages regn, pludselig flere grupper af svampe op. De er kommet så hurtigt, at de små sten fortsat ligger på svampene. Ovenstående billede er taget i går og i dag er svampene stort set klasket sammen. Om det er på grund af en hurtige livscyklus eller den frost vi har haft i nat, er uvist.
Apropos temperatyrer, så har det har været koldt og blæsende i dag. Men påskens sidste fridag skulle udnyttes, da vi i den kommende weekend skal have lavet højbedene i urtehaven færdige. I bedet op mod huset der fyldes jord på og planen er, at beddet på sigt skal fyldes med krydderurter. Men inden jord fyldes på måtte jeg rense den eksisterende jord.

Den italienske arum er også forunderlig, men så absolut sin egen. Jeg har tidligere skrevet begejstret om den…